Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Cijfermeester Marc - Paperdork ZZP Boekhouding

Een boekhouder van Paperdork

Bij Paperdork betaal je een vast bedrag per jaar waarvoor je toegang krijgt tot ons innovatieve boekhoudprogramma én een vaste boekhouder (wij noemen hem cijferbaas ?). Jouw cijferbaas kijkt met je mee en verstuurt je aangiftes. En natuurlijk kun je er ook terecht voor al je vragen en advies. Laat je gegevens achter en wij nemen – helemaal gratis en vrijblijvend! – contact met je op.

  play_circle_outline

  Hi! Maak kennis met je nieuwe cijferbaas die je vanaf nu helpt bij alles rondom boekhouding.

  Scan via de mobiele app al je bonnetjes in, die automatisch worden omgevormd naar tekst. Easy peasy!

  In de webapp stel je je eigen doelen op, genereer je facturen en check je de stand van zaken. Still going strong!

  Je cijferbaas zorgt ervoor dat alles piekfijn in orde is. Je krijgt onbeperkt advies en antwoord op al je vragen.

  Maak je vooral niet druk om je inkomstenbelasting en BTW aangifte. Ook dat regelen wij! 🙂

  Het Paperdork boekhoudprogramma

  Je administratie doen vanaf de bank, het café of in de trein? Paperdork werkt met een innovatieve tool waarmee jij je administratie nog gemakkelijker bij kunt houden. Daarnaast heeft jouw cijferbaas ook meteen de laatste update van jouw onderneming!

  Scan je bonnetjes in

  Met onze app scan je razendsnel al je bonnetjes in. De tekst wordt automatisch herkend en jij hoeft het alleen nog maar te controleren!

  Genereer facturen

  Met Paperdork genereer je eenvoudig professionele facturen met jouw eigen logo.

  Track je to do's

  Wij helpen je herinneren aan belangrijke taken en reminders rondom je administratie, maar er is natuurlijk ook ruimte voor je eigen to do's!

  Stel je eigen doelen

  Alleen jij weet wanneer jouw onderneming goed op weg is, en daarom stel je in onze app jouw eigen doelen vast.

  Monitor je resultaten

  Het dashboard geeft jou inzicht in je resultaten. Monitor dagelijks hoe jouw bedrijf ervoor staat.

  Feedback van je cijferbaas

  Foutje gemaakt? Je cijferbaas kijkt met je mee, en geeft je feedback en advies. En daar leer ook jij weer van!

  ZZP boekhouding app | Paperdork

  ZZP

  750
  Een compleet online boekhoudprogramma voor ZZPers, inclusief vaste cijferbaas voor al je vragen en aangiftes. De prijs geldt per kalenderjaar. Je kunt in termijnen betalen.

  VOF

  900
  Een compleet online boekhoudprogramma voor de gehele VOF, inclusief vaste cijferbaas voor al je vragen en aangiftes. De prijs geldt voor 2 vennoten per kalenderjaar. Extra vennoot: + €175.

  Even Zoomen?

  We leggen je ons concept heel graag nog eens persoonlijk uit. En we zijn ook super benieuwd wie jij bent! Laat je je e-mailadres of telefoonnummer achter? Dan nemen we zo snel mogelijk contact met je op. En natuurlijk is dat geheel vrijblijvend. Zien we je snel? 🙂

   play_circle_outline

   Online boekhouden

   Vaste boekhouder

   Onbeperkt advies

   Nooit meer aangiftes

   Vaste prijs per jaar

   YouTube video
   YouTube video

   Overzichtelijk, makkelijk en goed bereikbaar

   Paperdork is een erg fijn systeem om mee te werken, overzichtelijk, makkelijk qua omgang en goed bereikbaar. Ook mooi om te zien hoe jullie groeien als bedrijf, zoals de app die beschikbaar is, de iDeal betaallink en ook fijn dat er een community bestaat op Facebook.

   Review | geen foto

   Serena Schaegen

   Eigenaar bij Sereen Living

   Sinds Paperdork heb ik zóveel minder stress

   Sinds ik Paperdork gebruik heb ik qua boekhouding zóveel minder stress! Zzper zijn is leuk maar dat je er ook een lading aan administratie bij cadeau krijgt had ik niet helemaal beseft. Met Paperdork begin ik het bijna leuk te vinden, mijn administratie 😉 Overzichtelijk, makkelijk in gebruik en Marc staat altijd klaar om mijn vele vragen te beantwoorden en advies te geven. Fijn ook dat het gewoon één bedrag per jaar is en je weet waar je aan toe bent.

   Review | geen foto

   Laura Vellema

   Eigenaar bij Supervood

   Echt top service!

   Zo blij dat ik in contact ben gekomen met Paperdork! Super vriendelijk, meedenkend, fijn programma en echt top service. Nadat ik een aantal andere boekhouders heb gehad heb ik nu eindelijk de rust en het vertrouwen wat betreft mijn boekhouding! Ik kan ze iedereen aanbevelen!

   Paperdork Review Simone Plukkel

   Mariska van der Meer

   Weddingplanner bij Definitely Yes

   Overzichtelijk en fijn contact met de cijferbaas

   Paperdork is echt ontzettend overzichtelijk en werkt heel fijn. Je ziet in 1 oogopslag al je resultaten (omzet) en ook je kosten. Het is ideaal dat je zelf doelen in kunt stellen en bij je resultatenoverzicht ook gelijk ziet of ze al zijn gehaald! Daarnaast is het contact met de cijferbaas en de rest van het team ontzettend snel en fijn. Aanrader!

   Paperdork Review Simone Plukkel

   Simone Plukkel

   Eigenaar bij Pluk

   Aanrader voor alle ondernemers

   De overzichtelijke lay-out en duidelijke keuzemenu's helpen mij om snel mijn administratie bij te werken. Hierdoor kan ik meer tijd besteden aan ondernemen. Zowel de app als de website zijn makkelijk in gebruik. Het overzicht met nog te betalen facturen vind ik een handige feature. Wat mij betreft een aanrader voor zowel startende ondernemers als ondernemers die niet onnodig lang met hun administratie bezig willen zijn.

   Paperdork review Bobbie Jeurissen

   Bobbie Jeurissen

   Registeraccountant bij White Pelican