Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Boekhouder in Utrecht voor ZZP

Hé hallo! Ben je op zoek naar een ZZP boekhouder in de omgeving van Utrecht? Dan hoef je niet verder te kijken. Bij Paperdork krijg je toegang tot ons innovatieve online boekhoudprogramma en krijg je daarnaast een vaste boekhouder in Utrecht die al jouw aangiftes doet. Onder het genot van een kop koffie, via de telefoon – whatever you want! – kun je er altijd met al je vragen terecht. Geen uurtje factuurtje, maar voor een vast bedrag per jaar. Zo weet je altijd waar je aan toe bent! 🙂 Laat je gegevens achter zodat we contact opnemen voor een vrijblijvende demo/afspraak!

  play_circle_outline

  Boekhouding Eenmanszaak & VOF - Online boekhouden
  YouTube video

  Hi! Maak kennis met je nieuwe cijferbaas

  Bepaal je eigen doelen en genereer facturen in de webapp

  Scan via de mobiele app al je bonnetjes in

  Stel al je vragen aan je cijferbaas

  En o ja, ook je aangiftes regelen wij! 🙂

  YouTube video

  Boekhouder in Utrecht

  Op zoek naar een boekhouder in Utrecht en omgeving? Dan zit je goed! Bij Paperdork vinden wij het belangrijk dat je weet waar je aan toe bent. Wij hanteren voor Eenmanszaak en VOF boekhouding een vast bedrag per jaar waarvoor je toegang krijgt tot ons online boekhoudprogramma en een vaste boekhouder. Daarvoor mag je onbeperkt vragen stellen, en worden alle aangiftes voor je geregeld! ? Laat je gegevens achter voor een vrijblijvende afspraak!

   play_circle_outline

   Hi! Maak kennis met je nieuwe cijferbaas

   Scan via de mobiele app al je bonnetjes in

   Bepaal je eigen doelen en genereer facturen in de webapp

   Stel al je vragen aan je cijferbaas

   En o ja, ook je aangiftes regelen wij! 🙂

   Boekhouding Eenmanszaak & VOF - Online boekhouden

   Wat kost een boekhouder in Utrecht?

   ZZP

   750
   Een compleet online boekhoudprogramma voor ZZPers, inclusief vaste cijferbaas voor al je vragen en aangiftes. De prijs geldt per kalenderjaar. Je kunt in termijnen betalen.

   VOF

   900
   Een compleet online boekhoudprogramma voor de gehele VOF, inclusief vaste cijferbaas voor al je vragen en aangiftes. De prijs geldt voor 2 vennoten per kalenderjaar. Extra vennoot + €175.
   Boekhouder Utrecht | Boekhouder ZZP | Administratiekantoor Utrecht | Boekhouder + boekhoudprogramma

   Overzichtelijk, makkelijk en goed bereikbaar

   Paperdork is een erg fijn systeem om mee te werken, overzichtelijk, makkelijk qua omgang en goed bereikbaar. Ook mooi om te zien hoe jullie groeien als bedrijf, zoals de app die beschikbaar is, de iDeal betaallink en ook fijn dat er een community bestaat op Facebook.

   Review | geen foto

   Serena Schaegen

   Eigenaar bij Sereen Living

   Sinds Paperdork heb ik zóveel minder stress

   Sinds ik Paperdork gebruik heb ik qua boekhouding zóveel minder stress! Zzper zijn is leuk maar dat je er ook een lading aan administratie bij cadeau krijgt had ik niet helemaal beseft. Met Paperdork begin ik het bijna leuk te vinden, mijn administratie 😉 Overzichtelijk, makkelijk in gebruik en Marc staat altijd klaar om mijn vele vragen te beantwoorden en advies te geven. Fijn ook dat het gewoon één bedrag per jaar is en je weet waar je aan toe bent.

   Review | geen foto

   Laura Vellema

   Eigenaar bij Supervood

   Echt top service!

   Zo blij dat ik in contact ben gekomen met Paperdork! Super vriendelijk, meedenkend, fijn programma en echt top service. Nadat ik een aantal andere boekhouders heb gehad heb ik nu eindelijk de rust en het vertrouwen wat betreft mijn boekhouding! Ik kan ze iedereen aanbevelen!

   Paperdork Review Simone Plukkel

   Mariska van der Meer

   Weddingplanner bij Definitely Yes

   Overzichtelijk en fijn contact met de cijferbaas

   Paperdork is echt ontzettend overzichtelijk en werkt heel fijn. Je ziet in 1 oogopslag al je resultaten (omzet) en ook je kosten. Het is ideaal dat je zelf doelen in kunt stellen en bij je resultatenoverzicht ook gelijk ziet of ze al zijn gehaald! Daarnaast is het contact met de cijferbaas en de rest van het team ontzettend snel en fijn. Aanrader!

   Paperdork Review Simone Plukkel

   Simone Plukkel

   Eigenaar bij Pluk

   Aanrader voor alle ondernemers

   De overzichtelijke lay-out en duidelijke keuzemenu's helpen mij om snel mijn administratie bij te werken. Hierdoor kan ik meer tijd besteden aan ondernemen. Zowel de app als de website zijn makkelijk in gebruik. Het overzicht met nog te betalen facturen vind ik een handige feature. Wat mij betreft een aanrader voor zowel startende ondernemers als ondernemers die niet onnodig lang met hun administratie bezig willen zijn.

   Paperdork review Bobbie Jeurissen

   Bobbie Jeurissen

   Registeraccountant bij White Pelican