fbpx

Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)6 11 91 01 61

Socials

Boekhouder voor ZZP en VOF: onze cijferbazen

Twijfel je of je een boekhouder nodig hebt? Doe de quiz!

Door je e-mailadres achter te laten ga je akkoord met het ontvangen van mogelijke aanbiedingen. Je kunt je hier op elk moment voor afmelden.


Cijferbazen

Wat zijn het en wat doen ze?

Eigenlijk is het heel simpel. Een cijferbaas is niets anders dan een boekhouder. Een boekhouder gespecialiseerd in ZZP en VOF ondernemingen om precies te zijn. Maar onze boekhouders zijn toch wel een tikkeltje anders dan dat beeld wat jij van een boekhouder in je hoofd hebt. Ze hebben een hekel aan stapels papier, onoverzichtelijke Excel-sheets en ouderwetse boekhoudprogramma’s. Een ZZP boekhouder 2.0 dus eigenlijk.

Waar worden ze dan wel happy van? Van innovatieve technieken, gebruiksvriendelijke tools, mooie designs én van jouw onderneming. Onze cijferbazen staan te springen om je uit te dagen jouw onderneming zo succesvol mogelijk te maken. En ze zullen er dan ook alles aan doen om jou daarbij te helpen!

Cijfermeest Marc | Boekhouder voor ZZP

Waarmee helpt een cijferbaas?

Beantwoorden van al jouw vragen

Geven van advies over belastingregelingen

Controleren van jouw boekhouding

Verzorgen van jouw BTW aangiftes

Indienen van jouw aangifte Inkomstenbelasting

Opstellen van de jaarrekening

Al onze cijferbazen zijn HBO+ opgeleid en hebben een achtergrond in de economie of accountancy. Dus no worries: ze weten écht alles van cijfers. Ze worden aangestuurd door Marc. Marc is niet alleen cijferbaas, hij is ook één van de oprichters van Paperdork. En daarom stellen we hem graag even aan je voor!

Cijfermeester Marc - Paperdork ZZP Boekhouding

Cijferbaas Marc

Meet Marc! Met een achtergrond in accountancy en als officieel Registeraccountant is Marc zonder twijfel de meester der cijferbazen en een van Paperdork’s oprichters.

Ik hoorde zoveel mensen om me heen die grootse dromen hadden om te ondernemen, maar dit vanwege financiële verplichtingen en administratie nooit hebben gedaan. Te ingewikkeld, zeiden ze. Zo zonde!

Dromen zijn er om waar te maken, en boekhouding mag voor ZZPers zeker geen obstakel vormen! Ook Marc droomde ervan om zelf te ondernemen, en dus werd het tijd om die stap te zetten. Inmiddels is Marc super trots op zijn kindje Paperdork, en krijgt hij elke dag weer energie van de mede-ondernemers die hij mag ontmoeten én helpen.