Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Bankkoppeling

Nog makkelijker en sneller je administratie bijhouden met de bankkoppeling

De bankkoppeling is er om het bijhouden van je administratie nog sneller en gemakkelijker te laten verlopen. Paperdork heeft 2 manieren om banktransacties aan ons boekhoudprogramma te koppelen. De eerste is een handmatige import. Met de handmatige import kun je zelf zogenaamde MT940 bestanden downloaden van je bank, en importeren in Paperdork. Deze mogelijkheid is voor alle (zakelijke) bankrekeningen beschikbaar. Een tweede mogelijkheid is een automatische bankkoppeling. Deze is beschikbaar via een koppeling met Ponto. Let op: Ponto rekent €4 per maand.

Een uitgebreide blog over de bankkoppeling lees je hier.

Bankkoppeling | MT940 | Bank import | Automatische bankkoppeling | Banktransacties inladen in boekhoudprogramma
Cijfermeester Marc - Paperdork ZZP Boekhouding

Benieuwd wat er nog meer mogelijk is?

Cijferbaas Marc legt je ons concept heel graag nog eens persoonlijk uit. En we zijn ook super benieuwd wie jij bent! Laat je je e-mailadres of telefoonnummer achter? Dan neemt Marc zo snel mogelijk contact met je op. En natuurlijk is dat geheel vrijblijvend. Zien we je snel? 🙂

    play_circle_outline