Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Crediteuren & debiteuren

Al je to do taken op een rij!

Met onze to do lijst herinneren we graag aan de taken die jij niet moet vergeten. Denk bijvoorbeeld aan het aanleveren van je gegevens aan je cijferbaas voor de inkomstenbelasting. Maar wij snappen ook dat er voor jou nog veel meer belangrijk is. En dus kun je ook je eigen to do’s toevoegen! Heb je meteen een handig afstreeplijstje.

Daarnaast houd je hier je overzicht over al je betalingen. Zo betaal je nooit meer te laat een factuur, en weet jij wanneer je weer een herinnering naar je klant moet sturen om ze te herinneren aan die ene betaling.

Paperdork ZZP boekhouding | To do taken
Cijfermeester Marc - Paperdork ZZP Boekhouding

Benieuwd wat er nog meer mogelijk is?

Cijferbaas Marc legt je ons concept heel graag nog eens persoonlijk uit. En we zijn ook super benieuwd wie jij bent! Laat je je e-mailadres of telefoonnummer achter? Dan neemt Marc zo snel mogelijk contact met je op. En natuurlijk is dat geheel vrijblijvend. Zien we je snel? 🙂

    play_circle_outline