Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

iDEAL betaallinks

Super snel betaald met een iDEAL betaallink op je factuur

Met behulp van een simpele Mollie koppeling is het mogelijk om een iDEAL betaallink op je factuur te integreren. De link komt als klikbare button op je factuur te staan, en daarnaast kun je de betaallink integreren in de mails die met de factuur worden meegezonden. Want zeg nou zelf: dat handmatig een IBAN nummer overtypen is toch een beetje ouderwets en omslachtig? Uit ervaring blijkt dan ook dat facturen met een iDEAL link een heel stuk sneller worden betaald.

iDEAL betaallinks | Mollie koppeling | Betaallinks op de factuur | Boekhoudprogramma
Cijfermeester Marc - Paperdork ZZP Boekhouding

Benieuwd wat er nog meer mogelijk is?

Cijferbaas Marc legt je ons concept heel graag nog eens persoonlijk uit. En we zijn ook super benieuwd wie jij bent! Laat je je e-mailadres of telefoonnummer achter? Dan neemt Marc zo snel mogelijk contact met je op. En natuurlijk is dat geheel vrijblijvend. Zien we je snel? 🙂

    play_circle_outline