Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

What the FAQ?!

Wil je sneller zoeken of zie je je vraag er niet meteen tussen staan? Misschien heb je wel een meer algemene vraag over boekhouding? Dan hebben we het antwoord vast en zeker al in onze kennisbank opgenomen. Met de zoekbalk zoek je snel en gemakkelijk door de hele website!

Betaling & Abonnement

add remove Zijn er verborgen kosten?

Nee, er zijn geen verborgen kosten. Je betaalt een vast bedrag per kalenderjaar. Voor dit bedrag kun je altijd bij je cijferbaas terecht voor vragen en advies rondom boekhouding. Daarnaast verzorgt je cijferbaas standaard je BTW aangiftes, je aangifte inkomstenbelasting en het opstellen van de jaarrekening.

add remove Kan ik in termijnen betalen?

Je betaalt bij ons standaard in 4 termijnen. Je ontvangt aan het begin van ieder kwartaal een factuur van ons. Vind je het fijner om alles in 1x te betalen? Dat is ook mogelijk.

add remove Kan ik maandelijks opzeggen?

Het is helaas niet mogelijk om maandelijks op te zeggen. Omdat wij onze klanten helpen met verschillende dienstverlening die geldt voor over het gehele jaar, zoals de aangifte inkomstenbelasting, werken wij met vaste jaartarieven. Zo laten we je niet in de steek, en ben je altijd verzekerd van de total package.

add remove Krijg ik een factuur voor iedere vraag die ik stel?

Dit is waar veel ondernemers bang voor zijn, maar hier doen wij zeker niet aan. Je betaalt bij ons een vaste prijs per jaar, en daarvoor kun je onbeperkt vragen stellen aan jouw cijferbaas. Zo hoef jij je nooit druk te maken om onvoorziene kosten!

add remove Wat is het uurtarief van de boekhouder / accountant?

Wij werken niet met een uurtarief. Niemand houdt van onverwachte kosten en kleine lettertjes. Om gebruik te maken van onze service betaal je daarom een vast bedrag per jaar. Voor dit tarief krijg je toegang tot ons online systeem en kun je onbeperkt bij je cijferbazen terecht voor vragen en advies.

Diensten

add remove Kan ik als BV ook gebruik maken van Paperdork?

Ons concept richt zicht vooralsnog op ZZPers en VOF ondernemingen. Wellicht dat we ons in de toekomst gaan uitbreiden voor BV’s, maar daar zijn op korte termijn nog geen concrete plannen voor gemaakt.

add remove Krijg ik een vast aanspreekpunt voor mijn vragen?

Als je klant wordt dan koppelen we jou altijd aan een vaste cijferbaas. Zo kun je altijd bij dezelfde persoon terecht voor vragen en advies. Deze cijferbaas kent jou en jouw onderneming al, en kan je daardoor het snelst helpen!

add remove Kunnen jullie ook aangifte doen voor mijn partner?

Dat kunnen we zeker! De aanvullende kosten voor een aangifte inkomstenbelasting van een fiscaal partner bedragen € 100. Als je hier gebruik van wilt maken dan kun je dit aangeven bij je cijferbaas. Hij zal je vervolgens vragen de benodigde gegevens hiervoor aan te leveren.

add remove Is het ook mogelijk om alleen de tool te gebruiken?

Dat is helaas niet mogelijk. Om optimaal gebruik te kunnen maken van onze dienstverlening hebben wij ervoor gekozen om de tool alleen beschikbaar te stellen in combinatie met de dienstverlening van onze cijferbazen. Zij kunnen je namelijk helpen bij het op orde brengen van je administratie, en het geven van advies rondom belastingregelingen. En dat levert je meestal zelfs geld op!

add remove Kan ik ook alleen gebruik te maken van een boekhouder?

Dat is helaas niet mogelijk. Om optimaal gebruik te kunnen maken van onze dienstverlening hebben wij ervoor gekozen om de dienstverlening van onze cijferbazen alleen aan te bieden in combinatie met onze tool. De tool helpt je namelijk om heel gemakkelijk je administratie bij te houden. Dat bespaart jou veel tijd, en het geeft onze cijferbazen een actueel beeld van jouw boekhouding. Zo kunnen zij nog beter advies geven.

add remove Kan ik ook langskomen om mijn boekhouding te bespreken?

Dat mag altijd! Met je cijferbaas kun je afspreken welke vormen van contact jij het prettigst vindt.

add remove Kan ik mijn administratie ook op papier doen?

Een papieren administratie kan nooit kwaad. De administratie moet zelfs in originele vorm bewaard blijven, en in het geval van bonnetjes is dat dus op papier. Echter om onnodig papierwerk te besparen werken wij met een online systeem. Dit bespaart jou niet alleen papier, het geeft jou (en onze cijferbazen) ook continu inzicht in de financiële voortgang van jouw onderneming. Het is daarom niet mogelijk om van Paperdork diensten gebruik te maken zonder het online systeem.

add remove Is het noodzakelijk om rondom Utrecht te wonen?

Zeker niet! Alle ondernemers uit heel Nederland zijn welkom. Onze cijferbazen zijn goed bereikbaar per telefoon, e-mail, Skype, postduif of whatever jij prettig vindt. Doordat jullie allebei werken met ons systeem, hebben jullie daarnaast altijd één gezamenlijk en up to date beeld van de situatie.

Cijfermeester Marc - Paperdork ZZP Boekhouding

Klant worden of meer informatie?

Cijferbaas Marc legt je ons concept heel graag nog eens persoonlijk uit. En we zijn ook super benieuwd wie jij bent! Laat je je e-mailadres of telefoonnummer achter? Dan neemt Marc zo snel mogelijk contact met je op. En natuurlijk is dat geheel vrijblijvend. Zien we je snel? 🙂

    play_circle_outline