Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Plan direct je afspraak in

Duur: 20-45 minuten
Hoe: Digitaal, via Zoom
Wat: kennismaking, rondleiding & vragen
Kosten: helemaal gratis! En vrijblijvend 😉

YouTube video

Liever zelf de demo kijken?

Zit de agenda vol, zit er voor jou geen goed tijdslot bij of wil je gewoon liever zelf de demo bekijken? Dat mag natuurlijk ook. Laat dan je e-mailadres achter, en krijg direct een kijkje in de app.


  Benieuwd hoe Paperdork verschilt van andere oplossingen?

  Verschil Paperdork Moneybird MoneyMonk E-boekhouden andere boekhouders
  Jacobien Mourits
  Jacobien Mourits
  23/06/2023
  Als ondernemer ben ik ontzettend blij met het systeem van paperdork! Het is zo ontzettend fijn en eenvoudig geworden om de boekhouding bij te houden, het geeft mij meer inzicht in wat ik nodig heb. En daarnaast vind ik het laagdrempelig contact met de 'cijferbaas' ontzettend fijn. Het is fijn om te weten dat er iemand meekijkt/meedenkt zodat eventuele foutjes die je maakt met invoeren opgemerkt worden en ook dat je advies kunt vragen. Ik heb zelf geen ervaring met boekhouden en alle regels hierin, dus is het erg fijn om op jullie terug te kunnen vallen! Ik vind jullie systeem/app en steun heel waardevol!
  Laura
  Laura
  31/03/2023
  Belasting en alles wat daarbij komt kijken is nog nooit zo chill geweest. Zó blij met jullie!!
  Ivo Paas
  Ivo Paas
  27/03/2023
  Ontzorgen en je volledig bezig houden met waar je goed in bent. Paperdork zorgt ervoor. En een heerlijke persoonlijke benadering.
  Liesbeth den Toom
  Liesbeth den Toom
  26/03/2023
  Ik gebruik Paperdork nu een half jaar en ben ontzettend tevreden. De web app is heel overzichtelijk en makkelijk te gebruiken. Herinneringen om je boekhouding bij te werken zijn behulpzaam en vragen worden snel beantwoord door je eigen cijferbaas, of door een andere dork via het forum als het meer algemene dingen zijn. 'Mijn' cijferbaas Lucia is precies, vlot en vriendelijk, en het is ontzettend fijn om een deel van de admin zelf te doen, maar wel iemand te hebben die meekijkt. En geen zorgen te hebben over IB aangiftes, etc 🙂
  Marlies Remie
  Marlies Remie
  15/03/2023
  Als je de belastingaangifte net als ik écht een gedoe vindt, je wel alles gemakkelijk en overzichtelijk wilt bijhouden én het fijn vind om één aanspreekpunt (je echte eigen dorkie 😉 te hebben, dan ben je hier op de juiste plek. Super snelle service, hele leuke medewerkers en een gebruiksvriendelijk en overzichtelijk platform op je desktop en je mobiel! Ik ben ook nog eens super blij met mijn personal cijferbaas/dorkie ‘Lucia’! Bedankt guys 🙏
  Rebecca Kuijf
  Rebecca Kuijf
  14/03/2023
  Als je opzoek bent naar hulp bij de boekhouding van jouw bedrijf dan moet je echt bij paperdork zijn! Ze helpen je waar nodig en bij vragen heb je snel reactie.
  Femke Strietman
  Femke Strietman
  09/03/2023
  Paperdork maakt mijn leven een stuk makkelijker (vooral Lucia!). Om nou te zeggen dat ik boekhouden nu leuk vind gaat me te ver, maar in ieder geval is er iemand die er een oogje op houdt en aangeeft wanneer er iets mis is, en daarnaast mijn aangiftes doet (wat ik echt vreselijk vindt!). Bedankt!!!
  Kim Durieux
  Kim Durieux
  03/03/2023
  Eerder vandaag stuurde ik mijn 'cijferbaas' van Paperdork deze mail: "Mijn god, nog nooit was belastingaangifte doen zoooooo comfortabel en helder als nu met jou/jullie als boekhouder! Van alle kosten die ik heb gemaakt waren deze €600,00 de best bestede! Dank dank dank! 💛" ...en dat gaat alleen nog maar over de inkomstenbelasting aangifte maar de tool, de vriendelijkheid, de bereikbaarheid, de simpele uitleg - het is allemaal top! Zou elke ondernemer aanraden z'n boekhouding bij Paperdork te doen.
  Voornaam Achternaam
  Voornaam Achternaam
  31/01/2023
  Super goed!
  Dennis Boonk
  Dennis Boonk
  22/12/2022
  Paperdork is echt super fijn! De tool doelt precies wat het moet doen en wordt alsmaar beter. Maar daarnaast ook het persoonlijke contact met een cijferbaas wie snel en duidelijk antwoord geeft op je vragen en tijd neemt met je te sparren over mogelijke keuzes. Ik kan het iedereen aanraden!