Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Maak kennis met Cijferbaas Zaid

Maak kennis met onze nieuwste cijferbaas Zaid!

Paperdork groeit – dankzij al jullie ontzettend positieve reacties – ontzettend hard. En dus werd het tijd voor versterking! Sinds begin maart is ons team van cijferbazen een rekenwonder rijker: Zaid staat vanaf nu ook voor jullie klaar. In dit artikel stelt onze nieuwe aanwinst Zaid zich aan jullie voor.

Cijfers: niet jouw ding, wel die van Zaid

Ik heb altijd al interesse gehad in ondernemerschap, rekenen en cijfertjes. Ik heb daarom de keuze gemaakt om bedrijfseconomie (Finance & Control) te gaan studeren. Tijdens mijn studie heb ik steeds meer kennis opgedaan in de financiële aspecten van organisaties. Hierdoor wordt je vraag naar financiële gevolgen van persoonlijke beslissingen steeds aangewakkerd. Daarnaast heb ik ook kennisgemaakt met het ondernemen en heb ik ook zelf ervaren wat daarbij komt kijken.

Maak kennis met nieuwste cijferbaas Zaid

Mijn rol bij Paperdork

Wat voor mij een heel belangrijk onderwerp in mijn studie is geweest is financiële zelfredzaamheid. Dit onderwerp heeft mijn stap naar Paperdork ondersteund. Paperdork is voor mij een boekhouddienstverlening waarin ondernemers hun financiële zelfredzaamheid verder kunnen ontwikkelen. Ze hebben altijd volledig overzicht in hun boekhouding en leren gaandeweg hoe ze op een slimmere manier hun financiële zaken kunnen regelen. Dat ik als cijferbaas ondernemers uiteindelijk mag helpen in hun financiële zelfredzaamheid is voor mij een hele mooie uitdaging. Daarnaast vind ik het enorm leuk om mee te werken in zo’n jonge en snelgroeiende start-up.

Sporten en reizen

Maak je geen zorgen, mijn leven bestaat gelukkig niet alleen maar uit cijfertjes 😉 Sporten en reizen zijn toch wel de twee steunpilaren in mijn leven. In beide dingen kan ik mijn volledige vrijheid vinden. Het reizen is voor mij zelf een levenstraject geworden. Het liefst ervaar ik zoveel mogelijk verschillende culturen en landschapen. Een grote reis maken is dus iets wat bovenaan mijn bucketlist staat.

Kennismaken met Zaid? Plan een gratis en vrijblijvende afspraak in. Dan maken we persoonlijk even kennis, en geven we je een uitgebreide demo door ons systeem.

Plaats reactie