Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Online boekhouden
voor ZZP & VOF

Detox van je boekhouding, focus op je onderneming

Heb jij grootse dromen, maar een kleine onderneming? Dan zit jij waarschijnlijk niet te wachten op al die administratie en moeilijke aangiftes. Helemaal niet gek, want natuurlijk heb jij het al druk genoeg met jouw bedrijf. Maar ook zonde, want juist voor kleine ondernemingen is er enorm veel voordeel te behalen. Mogen wij je helpen?

Paperdork is een unieke combinatie van een innovatief boekhoudprogramma en een cijferbaas. Zo maken we online boekhouden voor ZZP en VOF super makkelijk! Met onze app scan je bonnetjes in en stel je jouw eigen doelen. Jouw cijferbaas zorgt ervoor dat de boekhouding piekfijn in orde is en verstuurt je aangiftes. Én je kunt er terecht voor onbeperkt vragen en advies. Geen uurtje factuurtje, gewoon een vaste prijs per jaar. Samen zijn wij een top team!

Mobiele app

Onze mobiele app helpt je om je bonnetjes super snel en gemakkelijk in te scannen. We werken met slimme tekstherkenning, dus jij hoeft alleen nog maar te controleren. Zo is je administratie bijhouden peanuts!

Boekhouding Eenmanszaak & VOF - Online boekhouden
Paperdork Boekhoudprogramma voor ZZP en VOF | Boekhoudpakket | Online boekhouden

Webapplicatie

Online boekhouden was nog nooit zo makkelijk! Ons online boekhoudprogramma helpt je met alles wat je nodig hebt: van het genereren van facturen tot het bijhouden van je taken en het monitoren van je resultaten. Natuurlijk heb je grootse ambities, dus die helpen we je inzichtelijk maken. Zo dagen we je uit, en hou je dagelijks je cijfers bij.

Cijferbaas

Cijfers: niet onze hobby.. Wel die van onze cijferbazen! Jouw cijferbaas weet alles van boekhouding en accountancy. Je cijferbaas heeft toegang tot jouw gegevens en kijkt met je mee. Hij controleert je administratie en verstuurt al je aangiftes. Daarnaast kun je er terecht voor al je vragen en onbeperkt advies!

Cijfermeester Marc - Paperdork ZZP Boekhouding

Nog niet zeker of je een boekhouder nodig hebt?

Speel de quiz en kom erachter of een boekhouder voor jou aan te raden is.