Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Waarom jij nooit je gehéle boekhouding moet uitbesteden

Wij mogen dan wel zelf een boekhoudoplossing aanbieden, toch hebben we een duidelijke mening over 100% uitbesteden. Als het aan ons ligt: nooit doen! En we zullen je vertellen waarom niet.

YouTube video
Paperdork Boekhoudprogramma voor ZZP en VOF | Boekhoudpakket | Online boekhouden

Boekhouding is net als Google Analytics

Denk er eens over na: we kijken wel dagelijks of wekelijks in Google Analytics om te zien hoe het met onze website gaat. Maar als het gaat om boekhouding dan zien we dat vooral als verplichting voor de Belastingdienst. Zonde! We zouden onze boekhouding net zo moeten inzetten als Google Analytics.

Dat is wat wij vaak zien gebeuren bij ondernemers. Als ze alles maar klakkeloos doorsturen naar een boekhouder dan hebben ze totaal geen inzicht meer in de financiële kant van het bedrijf. Natuurlijk, ze zien het geld erin en eruit gaan op de rekening. Maar ze hebben géén idee van de omzet, winst, of kosten die ze kunnen besparen. Dus challenge jezelf: en probeer ook eens wekelijks naar de grafiekjes in je boekhoudprogramma te kijken! Als jij daarop kunt sturen, dan wordt jouw bedrijf daar zeker beter van.

Zelf administratie doen = efficiënter!

Het is waarschijnlijk niet je hobby om bonnetjes bij elkaar te rapen en in te voeren in je administratie. Maar geloof ons, dat is ook niet de hobby van een boekhouder. Als je dit dus door een boekhouder wilt laten doen dan zullen ze daar flink geld voor vragen. Volgens ZZP Daily kost een gemiddelde boekhouder tussen de €79 en €92 per maand. Een flinke zak geld als je het ons vraagt.

Zelf je administratie bijhouden is tegenwoordig – met hulp van een boekhoudprogrammaeen eitje! Én zeker net zo efficiënt. Want zomaar een bon doorsturen zegt niet zoveel. Stel je koopt een fles wijn: koop je deze als relatiegeschenk of voor eigen consumptie? Voor beide doelen gelden andere belastingregels. En dus heeft jouw boekhouder altijd extra informatie nodig. In de tijd dat je die factuur doorstuurt, had je hem ook al in je boekhoudprogramma kunnen zetten 😉

Quote boekhouding uitbesteden
Paperdork ZZP boekhouding inclusief boekhoudprogramma

Wat levert een boekhouder op?

Je zult ons nooit horen zeggen dat je helemaal niets moet uitbesteden. Sterker nog, wij geloven in de waarde van een boekhouder. Natuurlijk is dat voor iedere ondernemer verschillend en kun je het ook zelf doen. Maar dit is wat een goede boekhouder jou wél oplevert:

Voorkom fouten in je boekhouding

Optimaal voordeel van fiscale regelingen

Nooit meer zelf aangiftes doen

Deskundig advies

Altijd sparren over jouw vragen

Geen uurtje factuurtje

Geen stress en onzekerheid meer

Meer tijd voor jouw onderneming

Best of both worlds

Zelf je makkelijk en snel je administratie doen om kosten te besparen en geen stress meer van de lastige zaken? Dan heb je onze hulp nodig! Jij doet je administratie, en een cijferbaas kijkt of alles klopt, doet al jouw aangiftes en je mag er zoveel vragen stellen als je wilt.

Laat je e-mail of telefoonnummer achter, dan bespreken wij graag met jou of dit voor jou een geschikte oplossing is.

    play_circle_outline

    Boekhouding uitbesteden | Paperdork ZZP boekhouding | Boekhoudprogramma inclusief boekhouder