fbpx

Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Moet ik mijn boekhouding ook op papier bewaren?

Gelukkig hoef je niet al je administratie op papier te bewaren. In principe hanteert de Belastingdienst de regel dat administratie in de originele vorm (dus papier of digitaal) bewaard moet blijven. Er zijn echter uitzonderingen waardoor je facturen en bonnetjes ook digitaal mag bewaren nadat je ze gescand hebt. Er moet sprake zijn van een juist en volledige weergave van het origineel. Daarbij is het belangrijk dat de echtheidskenmerken ook worden opgeslagen. Je kunt dit voor de zekerheid nalezen op de website van de Belastingdienst.

 

Hoe doet Paperdork dit?

Bij Paperdork heb je de mogelijkheid om al je facturen en bonnetjes in te scannen. Als je dit goed doet, is het dus niet nodig om de originele bonnetjes te bewaren. Echter, wij raden onze klanten altijd aan om voor de zekerheid de originele bonnetjes te bewaren. Je weet maar nooit wat er kan gebeuren! 

Cijfermeester Marc - Paperdork ZZP Boekhouding

Volg cijferbaas Marc

Ben je nog geen klant van Paperdork of wil je meer informatie? Wij leren je graag kennen 🙂 Als je je gegevens achterlaat neemt Marc zo snel mogelijk contact met je op.

    play_circle_outline

    Post a Comment