Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Hoe lang moet ik mijn administratie en bonnen bewaren?

Als ondernemer ben je verplicht om je administratie te bewaren. Dit omdat de Belastingdienst jouw administratie moet kunnen controleren. De Belastingdienst hanteert daarbij een bewaarplicht van 7 jaar. Er zijn een aantal uitzonderingen waarvan je de administratie 10 jaar moet bewaren:

  • Facturen van onroerende zaken
  • Elektronische diensten
  • Telecommunicatiediensten
  • Radio- en televisieomroepdiensten

 

Dat houdt overigens niet in dat je alles op papier hoeft te printen. In principe bewaar je je administratie in de originele vorm.

 

Bewaart Paperdork mijn administratie?

Zeker! Voor al onze klanten bewaren wij jouw digitale administratie op een veilige plek. Nadat jij je bon hebt gescand hoef jij je dus geen zorgen meer te maken of je bonnen veilig zijn bewaard. 

Neem je helaas het besluit om niet meer gebruik te maken van de diensten van Paperdork, dan bieden wij je aan bestand aan met alle bonnen en facturen die je ooit in Paperdork hebt geboekt. Hierdoor krijg je gemakkelijk weer al je documenten terug. Om jouw privacy te waarborgen zal Paperdork deze bestanden daarna verwijderen. 

Cijfermeester Marc - Paperdork ZZP Boekhouding

Volg cijferbaas Marc

Ben je nog geen klant van Paperdork of wil je meer informatie? Wij leren je graag kennen 🙂 Als je je gegevens achterlaat neemt Marc zo snel mogelijk contact met je op.

    play_circle_outline

    Plaats reactie