Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Reviews van onze klanten

Reviews van klanten

Onze klanten zijn super waardevol voor ons! En hun reviews dus ook. Bij Paperdork werken we met een feedback systeem waardoor onze klanten ten alle tijde hun feedback aan ons kunnen doorgeven. Naast de reviews die je op deze pagina vindt, kun je reviews van onze klanten vinden op Google. Als je wilt kunnen we je ook altijd in contact brengen met onze klanten voor een uitgebreidere mening.

YouTube video
YouTube video

Overzichtelijk, makkelijk en goed bereikbaar

Paperdork is een erg fijn systeem om mee te werken, overzichtelijk, makkelijk qua omgang en goed bereikbaar. Ook mooi om te zien hoe jullie groeien als bedrijf, zoals de app die beschikbaar is, de iDeal betaallink en ook fijn dat er een community bestaat op Facebook.

Review | geen foto

Serena Schaegen

Eigenaar bij Sereen Living

Sinds Paperdork heb ik zóveel minder stress

Sinds ik Paperdork gebruik heb ik qua boekhouding zóveel minder stress! Zzper zijn is leuk maar dat je er ook een lading aan administratie bij cadeau krijgt had ik niet helemaal beseft. Met Paperdork begin ik het bijna leuk te vinden, mijn administratie 😉 Overzichtelijk, makkelijk in gebruik en Marc staat altijd klaar om mijn vele vragen te beantwoorden en advies te geven. Fijn ook dat het gewoon één bedrag per jaar is en je weet waar je aan toe bent.

Review | geen foto

Laura Vellema

Eigenaar bij Supervood

Echt top service!

Zo blij dat ik in contact ben gekomen met Paperdork! Super vriendelijk, meedenkend, fijn programma en echt top service. Nadat ik een aantal andere boekhouders heb gehad heb ik nu eindelijk de rust en het vertrouwen wat betreft mijn boekhouding! Ik kan ze iedereen aanbevelen!

Paperdork Review Simone Plukkel

Mariska van der Meer

Weddingplanner bij Definitely Yes

Overzichtelijk en fijn contact met de cijferbaas

Paperdork is echt ontzettend overzichtelijk en werkt heel fijn. Je ziet in 1 oogopslag al je resultaten (omzet) en ook je kosten. Het is ideaal dat je zelf doelen in kunt stellen en bij je resultatenoverzicht ook gelijk ziet of ze al zijn gehaald! Daarnaast is het contact met de cijferbaas en de rest van het team ontzettend snel en fijn. Aanrader!

Paperdork Review Simone Plukkel

Simone Plukkel

Eigenaar bij Pluk

Aanrader voor alle ondernemers

De overzichtelijke lay-out en duidelijke keuzemenu's helpen mij om snel mijn administratie bij te werken. Hierdoor kan ik meer tijd besteden aan ondernemen. Zowel de app als de website zijn makkelijk in gebruik. Het overzicht met nog te betalen facturen vind ik een handige feature. Wat mij betreft een aanrader voor zowel startende ondernemers als ondernemers die niet onnodig lang met hun administratie bezig willen zijn.

Paperdork review Bobbie Jeurissen

Bobbie Jeurissen

Registeraccountant bij White Pelican

Cijfermeester Marc - Paperdork ZZP Boekhouding

Klant worden of meer informatie?

Cijferbaas Marc legt je ons concept heel graag nog eens persoonlijk uit. En we zijn ook super benieuwd wie jij bent! Laat je je e-mailadres of telefoonnummer achter? Dan neemt Marc zo snel mogelijk contact met je op. En natuurlijk is dat geheel vrijblijvend. Zien we je snel? 🙂

    play_circle_outline