fbpx

Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Maak een afspraak

Ben je ZZP’er of bezit je een VOF en overweeg je om klant te worden? Wij maken graag een afspraak om jou te leren kennen, je de tool te laten zien en al je vragen te beantwoorden. Uiteraard is dit geheel gratis en vrijblijvend! Één van onze cijferbazen neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.


Afspraken zijn flexibel te maken. Dus óók in de avonden en weekenden. Een bezoek aan Utrecht is niet noodzakelijk. Een afspraak kan ook per telefoon of Skype/Zoom plaatsvinden. We horen graag wat jij fijn vindt!

    Ben je ZZPer of bezit je een VOF en overweeg je om klant te worden? Wij maken graag een afspraak om jou te leren kennen, je de tool te laten zien en al je vragen te beantwoorden. Uiteraard is dit geheel gratis en vrijblijvend! Één van onze cijferbazen neemt zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken.


    Afspraken zijn flexibel te maken. Dus óók in de avonden en weekenden. Een bezoek aan Utrecht is niet noodzakelijk. Een afspraak kan ook per telefoon of Skype plaatsvinden. We horen graag wat jij fijn vindt!

      Benieuwd hoe Paperdork verschilt van andere oplossingen?

      Vergelijking Paperdork en andere boekhouding oplossingen | Boekhoudprogramma's | Boekhouder | ZZP