Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Plan direct je afspraak in

Duur: 20-45 minuten
Hoe: Digitaal, via Zoom
Wat: kennismaking, rondleiding & vragen
Kosten: helemaal gratis! En vrijblijvend 😉

Liever zelf de demo kijken?

Zit de agenda vol, zit er voor jou geen goed tijdslot bij of wil je gewoon liever zelf de demo bekijken? Dat mag natuurlijk ook. Laat dan je e-mailadres achter, en krijg direct een kijkje in de app.


  Benieuwd hoe Paperdork verschilt van andere oplossingen?

  Paperdork vergelijking andere boekhoudprogramma's en boekhouders
  Vivian Schroën
  Vivian Schroën
  03/11/2023
  Nooit meer gedoe. Aangiftes worden lekker voor me gedaan, alle uitgaven zijn in een paar seconden in de app gezet (en worden gecontroleerd, dus het gaat nooit fout) en ik krijg altijd snel reactie van mijn cijferbaas/boekhouder als ik vragen heb.
  Matilda Mijatovic
  Matilda Mijatovic
  02/11/2023
  Ik ben heel erg tevreden en blij met de service van Paperdork. En met alle nieuwe ontwikkelingen lukt het me om mijn administratie steeds sneller rond te krijgen. Ik begin het bijna leuk te vinden ;-) Daarnaast leer ik ook veel doordat ze de tijd nemen om uit te leggen waarom iets niet klopt bijv. Ik kan het echt iedereen aanraden!
  Tonny Van der Starre
  Tonny Van der Starre
  02/11/2023
  Starten als ondernemer is superleuk, zeker als je daarvoor de top-dorkies van Paperdork inschakelt. Het is voor mij de perfecte manier van boekhouden; snel, overzichtelijk en volledig. Alles wat je nodig hebt staat in een hele mooie online omgeving. Je hebt je eigen professionele cijferbaas die er altijd voor je is en met je meedenkt. Het beste is gewoon om op de website even de demo aan te vragen. Dan weet je precies waarom werken met Paperdork een feestje is.
  By Lizette
  By Lizette
  02/11/2023
  Heel blij met Paperdork. Administratie wordt zo een fluitje van een cent.
  Maaike van Vliet
  Maaike van Vliet
  02/11/2023
  Sinds begin vorig jaar klant bij Paperdork en nog steeds heel blij met die stap! Ontzettend fijne service, reageren snel en geen vraag is te gek. Ik vind het vooral heel fijn dat ik zelf goed inzicht in m'n boekhouding houd door het zelf bij te houden, maar dat het wel direct achter de schermen gecontroleerd word of het allemaal goed gaat. Ik heb Paperdork al meerdere malen aangeraden aan mede-ondernemers!
  Yvonne Schmitz
  Yvonne Schmitz
  02/11/2023
  Wat een verademing….. geen geworstel met codes aanmaken voor klanten, diensten, producten en kostencategorieën, maar in gewone taal. Offertes in je huisstijl, met 1 klik facturen, een fantastisch dashboard waarmee je in 1 oogopslag een goed overzicht hebt van niet alleen je omzet en winst, maar ook je kosten. Facturen en bonnetjes super simpel uploaden. Het wordt gewoon leuk om je administratie te doen! En kers op de taart: ze doen je btw IB aangifte en hebben een mega klantvriendelijke en razendsnelle support. Ik ben fan!
  Nadia Bozic
  Nadia Bozic
  02/11/2023
  Erg blij met Paperdork! Overzichtelijk systeem, fijne communicatie met m’n ‘cijferbaas’ en nèt dat beetje meer wat je verwacht van een boekhouder. Aanrader!
  Claudia Dermois
  Claudia Dermois
  02/11/2023
  Enorm blij met Paperdork als mijn nieuwe boekhouder/programma! Ik kan met al mijn vragen terecht en het systeem werkt vlekkeloos. Echt een aanrader!