Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Eenvoudig je webshop koppelen met je boekhouding

Paperdork is een innovatief boekhoudprogramma mét de persoonlijke hulp van een cijferbaas. De moderne app, beschikbaar in je browser en voor je mobiele telefoon, is ontworpen volgens het ‘keep it simple & clean’ principe. Een heel eenvoudig boekhoudprogramma om mee te werken dus! En nee, je hoeft niet in te leveren op functionaliteit. Op deze pagina vertellen we meer over de webshop koppelingen die Paperdork heeft met verschillende webshop platforms. Met de webshop koppeling kun je jouw webshop koppelen aan je boekhouding.

Wat kun je met een webshop koppeling?

Met een webshop koppeling kun je heel gemakkelijk jouw webshop koppelen aan je boekhouding. Op die manier kun je veel werk automatiseren. De bestellingen uit je webshop komen dan namelijk automatisch in je administratie terecht. Je kunt er ook voor kiezen om je webshop klanten automatisch facturen te versturen vanuit je boekhoudprogramma. Dit levert je niet alleen tijdswinst op, het bespaart je ook fouten en geeft je een beter financieel inzicht.

Webshop koppelen boekhouding | Paperdork | Webshop koppeling | WooCommerce | Shopify | Plug & Pay

Je webshop koppelen met je boekhouding in Paperdork

Boekhoudprogramma Paperdork heeft directe koppelingen met diverse webshop platforms. Voor al deze webshop platforms is het mogelijk om bestellingen automatisch te importeren, en je klanten (indien gewenst) facturen te versturen vanuit Paperdork. Let op: elke webshop software heeft ook bepaalde scenario’s waarin het niet mogelijk is om een koppeling te leggen. Dat is met name het geval voor buitenlandse klanten. Check dit dus goed in de hieronder genoemde uitgebreide artikelen van jouw software!

Koppeling met WooCommerce

WooCommerce is een open source webshop plugin die gebonden zit aan het content management systeem (CMS) Wordpress. Wordpress is zeer populair voor het bouwen van websites. Lees ook de uitgebreide informatie over onze WooCommerce webshop koppeling.

Koppeling met Shopify

Shopify is een heel gebruiksvriendelijk systeem om met relatief weinig kennis een professionele webshop te bouwen. Lees ook de uitgebreide informatie over onze Shopify webshop koppeling.

Koppeling met Plug & Pay

Plug & Pay is geen uitgebreide webshopsoftware voor producten, maar meer een betaalpagina gericht op diensten. De betaalpagina’s van Plug & Pay zijn geoptimaliseerd op basis van verschillende marketingtechnieken. Lees ook de uitgebreide informatie over onze Plug & Pay koppeling.

Wat als mijn webshop niet wordt ondersteund?

Heb je ook een webshop maar staat deze niet in bovenstaande lijst? Ook dat is geen enkel probleem! Zo hebben we een specifiek conversiebestand voor Etsy, of kun je mogelijk automatiseringstool Zapier gebruiken om een koppeling te leggen. Let daarbij wel op: Zapier is wat lastiger in gebruik en verkeerde instellingen kunnen al snel voor fouten zorgen. Zorg dus wel dat je goed weet wat je doet. Een nog makkelijker alternatief is om maandelijks een rapport uit je webshop software te draaien met je omzet per btw categorie. Die kun je als totaal invoeren in Paperdork. Het is dan wel belangrijk om de details van je bestellingen goed te bewaren in de webshop software, voor een eventuele controle. Maar één voor één bestellingen invoeren? Daar hoef je bij Paperdork dus niet bang voor te zijn 😊

Bekijk de andere functionaliteiten

Cijfermeester Marc - Paperdork ZZP Boekhouding

Een (persoonlijke) demo?

Wil je graag een demo van het boekhoudprogramma? Dat kan! Je kunt een afspraak maken met een van onze cijferbazen om kennis te maken, waarbij we je meteen een persoonlijke rondleiding geven door het systeem. Wil je liever zelf de demo bekijken? Dat mag ook. Klik op onderstaande button om de demo in te plannen.