Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Altijd financieel inzicht met ons real-time financieel dashboard

Paperdork is een innovatief boekhoudprogramma mét de persoonlijke hulp van een cijferbaas. De moderne app, beschikbaar in je browser en voor je mobiele telefoon, is ontworpen volgens het ‘keep it simple & clean’ principe. Een heel eenvoudig boekhoudprogramma om mee te werken dus! En nee, je hoeft niet in te leveren op functionaliteit. Op deze pagina vertellen we meer over het real-time financieel dashboard waar je altijd up to date financieel inzicht kunt krijgen in je eigen bedrijf.

Waarom is financieel inzicht belangrijk?

Je administratie bijhouden doe je niet alleen voor de Belastingdienst. Als je het ons vraagt, doe je dit net zoveel voor jezelf. Financieel inzicht in je bedrijf is namelijk super belangrijk. Zo kun je bijhouden of je financieel naar verwachting presteert, en daar waar nodig op bijsturen. Ons boekhoudprogramma geeft je inzicht in onder andere je omzet, kosten, investeringen, winst en nog veel meer.

Real-time financieel dashboard | Boekhoudprogramma | Financieel inzicht

Je eigen doelen stellen in ons financieel dashboard

Bij Paperdork heb je de mogelijkheid om je eigen (financiële) doelen te stellen. Op die manier kun je altijd zelf in de gaten houden hoe je er met je bedrijf financieel voor staat. Er zijn 3 verschillende doelen, die je voor een periode naar wens kunt instellen (bijv. maand,  kwartaal of jaar).

Unieke klanten

Doelen hoeven niet altijd uitgedrukt te worden in geld. Het aantal unieke klanten zegt iets over hoeveel verschillende klanten je in een bepaalde periode hebt gehad, en kan voor sommige bedrijven minstens zo belangrijk zijn.

Omzet

Het meest gestelde financiële doel mag natuurlijk niet ontbreken in ons boekhoudprogramma: een omzetdoel. Lig jij op schema en haal je de gewenste hoeveelheid geld binnen?

Winst

Omzet zegt op zichzelf niet zoveel. Een hoge omzet is namelijk weinig waard met hele hoge kosten. Daag jezelf dus uit: en stel ook een winstdoel!

Top 3 verkopen & klanten

Het real-time financieel dashboard in ons boekhoudprogramma geeft je ook inzicht in je top 3 verkopen en klanten. Welke producten of diensten leveren jou je de meeste omzet op? En welke klanten? Misschien kom je er zo wel achter hoe afhankelijk je bent van die ene klant. Of dat je nieuwe product eigenlijk veel beter presteert dat je verwacht had. Allemaal indicatoren waar jij je bedrijf op kunt sturen.

Inzage in belastingvoordeel

Tot slot geeft het dashboard je ook inzicht in bepaalde belastingvoordelen. Denk bijvoorbeeld aan de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA). Deze regeling geeft je recht op belastingvoordeel indien je boven een bepaalde drempel aan investeringen hebt gedaan. In je dashboard houd je in de gaten of jij al (bijna) boven die drempel zit. Of wat dacht je van het urencriterium? Die geeft je mogelijk recht op de zelfstandigenaftrek en startersaftrek, en kan je een behoorlijk voordeel opleveren.

Bekijk de andere functionaliteiten

Cijfermeester Marc - Paperdork ZZP Boekhouding

Een (persoonlijke) demo?

Wil je graag een demo van het boekhoudprogramma? Dat kan! Je kunt een afspraak maken met een van onze cijferbazen om kennis te maken, waarbij we je meteen een persoonlijke rondleiding geven door het systeem. Wil je liever zelf de demo bekijken? Dat mag ook. Klik op onderstaande button om de demo in te plannen.