Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Bonnen doorsturen naar je boekhouding met Dorkmail

Paperdork is een innovatief boekhoudprogramma mét de persoonlijke hulp van een cijferbaas. De moderne app, beschikbaar in je browser en voor je mobiele telefoon, is ontworpen volgens het ‘keep it simple & clean’ principe. Een heel eenvoudig boekhoudprogramma om mee te werken dus! En nee, je hoeft niet in te leveren op functionaliteit. Op deze pagina vertellen we meer over de Dorkmail functionaliteit. Daarmee kun je automatisch bonnen doorsturen naar je boekhouding.

Wat kun je met dorkmail?

Hoe vaak krijg je wel niet een mailtje met een bon of factuur na een aankoop? Dan zou het toch heel handig zijn als de bonnen van je zakelijke uitgaven ook direct in je boekhoudprogramma terechtkomen? Dat is precies wat je kunt doen met Dorkmail! Dorkmail is een functionaliteit waarmee je bonnen kunt doorsturen naar je boekhouding. Ze komen daarna in een postvakje terecht in je administratie, waarna je ze definitief kunt verwerken. Op die manier kun je niet meer zo makkelijk bonnetjes vergeten!

Bonnen doorsturen boekhouding | Dorkmail | Bonnen per e-mail versturen | Boekhoudprogramma Paperdork

Je eigen bonnen doorsturen naar je boekhouding

Dorkmail is een optionele instelling in boekhoudprogramma Paperdork. Nadat je dit hebt ingeschakeld kun je jouw eigen Dorkmail e-mailadres aanmaken. Dit is het e-mailadres dat je kunt gebruiken om je bonnen en facturen naartoe te sturen. Het is mogelijk om losse bestanden te uploaden, of om zip bestandjes door te sturen. Zorg er wel voor dat ze altijd in de bijlage staan. De bonnen worden dan automatisch opgepikt uit de mail en in je Dorkmail postvak gezet.

Scan & herken

Nadat jouw bonnen zijn doorgestuurd worden ze automatisch door ons scan & herken algoritme gehaald. Op die manier worden zoveel mogelijk gegevens van de bon al herkend. Vanuit hier kun je een nieuwe uitgave aanmaken, of de bon koppelen aan een bestaande uitgave.

Slimme voorstellen

Daarnaast worden er ook slimme voorstellen gedaan. Dat is het geval wanneer Paperdork een match kan vinden tussen een bestaande transactie zonder bon, die hoort bij een doorgestuurde bon in Dorkmail. Je kunt het voorstel vervolgens goed- of afkeuren.

Bonus tip: combineer met automatisch regels in je mailbox

Om optimaal gebruik te kunnen maken van de mogelijkheden van Dorkmail raden wij je aan om dit te combineren met de mogelijkheden van je mailbox. In vrijwel elke e-mail software heb je namelijk de mogelijkheid om automatische regels in te stellen (zie bijvoorbeeld in Outlook of Gmail). Dit kun je gebruiken om mails van bepaalde afzenders automatisch door te sturen naar je Dorkmail e-mailadres. Denk aan: facturen van je telefoonabonnement, je software abonnementen of de Paperdork facturen 🙂 Loop je mailbox dus eens na, stel voor alle terugkerende facturen automatisch regels in en voilà: een groot deel van je facturen komt al automatisch in je boekhoudprogramma terecht!

Bekijk de andere functionaliteiten

Cijfermeester Marc - Paperdork ZZP Boekhouding

Een (persoonlijke) demo?

Wil je graag een demo van het boekhoudprogramma? Dat kan! Je kunt een afspraak maken met een van onze cijferbazen om kennis te maken, waarbij we je meteen een persoonlijke rondleiding geven door het systeem. Wil je liever zelf de demo bekijken? Dat mag ook. Klik op onderstaande button om de demo in te plannen.