Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Optimaal samenwerken met je cijferbaas: controle & feedback

Paperdork is een innovatief boekhoudprogramma mét de persoonlijke hulp van een cijferbaas. De moderne app, beschikbaar in je browser en voor je mobiele telefoon, is ontworpen volgens het ‘keep it simple & clean’ principe. Een heel eenvoudig boekhoudprogramma om mee te werken dus! En nee, je hoeft niet in te leveren op functionaliteit. Op deze pagina vertellen we meer over de mogelijkheid om optimaal samen te werken met je cijferbaas. Want de administratie bijhouden is één, maar het ook goed doen is een ander verhaal. Gelukkig heb je daarvoor hulp! De cijferbaas controleert namelijk je administratie, en geeft daar ook feedback op.

Controle van je administratie

Ons boekhoudprogramma biedt je de structuur om je complete administratie zo snel en overzichtelijk mogelijk in te voeren. Toch is een foutje zo gemaakt. Maar gelukkig heb je daar bij ons een cijferbaas voor. De cijferbaas gaat nogmaals door je administratie heen om een controlecheck te doen. Op die manier zorgen we er samen voor dat je administratie up-to-date en correct is.

Cijferbaas feedback | Samenwerking boekhouder | Boekhoudprogramma

Feedback in het systeem

De cijferbaas gebruikt een innovatief systeem om jouw administratie te controleren. En vinden we dan een foutje? Dan kunnen we je ook heel specifiek feedback geven. Die feedback wordt voor jou zichtbaar in het kasboek. De roze regels geven aan bij welke transacties een opmerking staat. Wanneer je deze transacties opent kun je de opmerking bekijken, en indien nodig oplossen. Een klant zei ooit:

Het voelt alsof ik een proefwerk terugkrijg waarvan ik dacht dat ik een 9 of een 10 had, maar die helemaal rood terugkomt omdat het blijkbaar toch vol stond met fouten 😂

Dus: be prepared 😉 Zonder dollen: wij zullen altijd zo goed mogelijk ons best doen om jouw administratie te controleren. En ja, dan kan het zijn dat je best wat opmerkingen en tips krijgt. Dat is op het begin misschien een beetje confronterend. Maar bedenk: je leert ervan! Elke opmerking vooraf, scheelt je misschien een discussie met de Belastingdienst achteraf.

Efficiënte samenwerking met je cijferbaas

Wij vinden het enorm belangrijk dat er een fijne samenwerking is tussen jou en je cijferbaas. En in tegenstelling tot vele boekhouders doen wij dit niet met allerlei papieren dossiers, multomappen en spreadsheets. Ons innovatieve boekhoudprogramma is compleet ingericht op een optimale samenwerking tussen jou en je cijferbaas. Met hulp van slimmigheden in ons boekhoudprogramma maken we het controleproces en de algemene samenwerking zo efficiënt mogelijk. Dat bespaart ons beide tijd, fouten en dubbel werk.

Bekijk de andere functionaliteiten

Cijfermeester Marc - Paperdork ZZP Boekhouding

Een (persoonlijke) demo?

Wil je graag een demo van het boekhoudprogramma? Dat kan! Je kunt een afspraak maken met een van onze cijferbazen om kennis te maken, waarbij we je meteen een persoonlijke rondleiding geven door het systeem. Wil je liever zelf de demo bekijken? Dat mag ook. Klik op onderstaande button om de demo in te plannen.