fbpx

Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Wat is onroerendezaakbelasting? (ozb)

Het gaat goed met de zaken! Je wilt misschien wel een kantoortje huren. Als je eigenaar bent van een woning, of als je huurder bent van een bedrijfspand, dan dien je jaarlijks ozb te betalen. Ozb is de afkorting van Onroerendezaakbelasting (yes, dat is nog eens een mooi Galgje-woord 😉 ). Deze belasting wordt berekend op basis van de WOZ waarde van het pand. Het ozb tarief wordt jaarlijks door de gemeente vastgesteld en kan dus verschillen per gemeente.  De ozb aanslag krijg je jaarlijks in de eerste maanden van het jaar binnen.

Cijfermeester Marc - Paperdork ZZP Boekhouding

Volg cijferbaas Marc

Ben je nog geen klant van Paperdork of wil je meer informatie? Wij leren je graag kennen 🙂 Als je je gegevens achterlaat neemt Marc zo snel mogelijk contact met je op.

    play_circle_outline

    Post a Comment