Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Wat is de aftrek voor speur- en ontwikkelingswerk?

Een zeer specifieke aftrek betreft de aftrek voor speur- en ontwikkelingswerk. In het kort geldt deze regeling voor ondernemingen die innovatieve onderzoeksprojecten uitvoeren. Maak jij ook kosten op het gebied van research & development? Check dan of je aan de volgende voorwaarden voldoet om gebruik te kunnen maken van deze regeling:

Voldoe je aan de genoemde voorwaarden, dan heb je recht op een aftrek van ruim € 12.000. Dit bedrag kan nog hoger worden als je een startende ondernemer bent. Als jij in één of meer van de vijf voorgaande jaren geen ondernemer was én je deze aftrek niet meer dan 2 keer hebt toegepast in de afgelopen 5 jaar, dan wordt de aftrek nog eens verhoogd met ruim € 6.000. 

 

Hoe gaat dit met de aangifte?

Bij Paperdork verdiepen wij ons altijd in je onderneming en toetsen we of je voldoet aan de voorwaarden. Omdat dit een zeer specifieke aftrekpost betreft, raden we je aan om ons goed te informeren over je bedrijfsactiviteiten. Als deze regelingen inderdaad voor jou van toepassing is, dan houdt je cijferbaas hier rekening mee in je aangifte.

Cijfermeester Marc - Paperdork ZZP Boekhouding

Volg cijferbaas Marc

Ben je nog geen klant van Paperdork of wil je meer informatie? Wij leren je graag kennen 🙂 Als je je gegevens achterlaat neemt Marc zo snel mogelijk contact met je op.

    play_circle_outline

    Plaats reactie