Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Wat zijn aanloopkosten?

Wist jij dat je kosten mag aftrekken die je hebt gemaakt voor de start van je onderneming? Nee? Mooi! Dan hebben wij wellicht wel een leuke mededeling voor je 🙂

Als jij kosten hebt gemaakt voor de start van je onderneming mag je die onder bepaalde voorwaarden aftrekken van je winst als je eenmaal begonnen bent. De belangrijkste voorwaarde is dat de kosten zijn gemaakt om de onderneming tot stand te brengen en de kosten zijn gemaakt in de 5 jaar voordat je écht begon met ondernemen. 

Denk dus nog een keer goed na of jij dergelijke kosten hebt gemaakt. Dit kan ontzettend veel geld besparen! Let wel, je moet natuurlijk wel het bonnetje bewaard hebben voor de administratie. Veel mensen zijn zich niet bewust dat je aanloopkosten mag aftrekken. En dat is zonde!

Cijfermeester Marc - Paperdork ZZP Boekhouding

Volg cijferbaas Marc

Ben je nog geen klant van Paperdork of wil je meer informatie? Wij leren je graag kennen. Als je je gegevens achterlaat neemt Marc zo snel mogelijk contact met je op.

    play_circle_outline

    Plaats reactie