Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Uitstel aanvragen voor de (ZZP/VOF) Inkomstenbelasting voor ondernemers

Normaal gesproken moet de aangifte inkomstenbelasting van het voorgaande kalenderjaar voor 1 mei verstuurd worden. Er kunnen echter allerlei redenen zijn waardoor deze deadline in gevaar dreigt te komen. Misschien heb je zelf een drukke periode in je onderneming, of heeft je boekhouder het veel te druk met al die andere aangiften. De Belastingdienst biedt daarom de mogelijkheid om uitstel aan te vragen. Indien je dit vóór 1 mei doet, dan heb je nog tot 1 september de tijd om je aangifte in te dienen. 

 

Vraagt Paperdork uitstel aan?

Hoewel we er naar streven alle aangiften in te dienen voor de nationale deadline van 1 mei, vragen we voor de zekerheid uitstel aan voor al onze klanten. Dit doen we niet om het onszelf makkelijker te maken, maar om jou te ontlasten indien je belangrijkere dingen aan je hoofd hebt aan het begin van het jaar. Zo weten we zeker dat de deadline niet in gevaar komt!

Cijfermeester Marc - Paperdork ZZP Boekhouding

Volg cijferbaas Marc

Ben je nog geen klant van Paperdork of wil je meer informatie? Wij leren je graag kennen 🙂 Als je je gegevens achterlaat neemt Marc zo snel mogelijk contact met je op.

    play_circle_outline

    Plaats reactie