Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Hoe maak ik een MT940 export bij ING?

Een MT940 bestand is een format waarin banktransacties kunnen worden uitgewisseld. Ook bij de ING kun je een MT940 bestand downloaden. Deze kun je vervolgens importeren in ons boekhoudprogramma. Op die manier kun je je banktransacties nog sneller en makkelijker in je boekhouding verwerken.

MT940 export ING | Banktransacties downloaden | Bankkoppeling

Stappenplan MT940 bij de ING

Volg onderstaand stappenplan om een MT940 bestand te exporteren bij de ING.

Stap 1

Log op de website van ING met je accountgegevens.

Stap 2

Scroll naar het grote menu in de footer en klik op het menu ‘Af- en bijschrijvingen downloaden’ in het Overzichten menu.

Stap 3

Selecteer de periode waarvan je de de banktransacties wilt downloaden. Je kunt bijvoorbeeld een specifieke maand of datumreeks selecteren. Als je vaker de bankexport gaat gebruiken dan kun je er ook voor kiezen om ‘vanaf de laatste download’ te exporteren. Dan weet je zeker dat de datums goed aansluiten en je geen transacties in je boekhouding mist.

Let op: een MT940 bestand loopt altijd 1 werkdag achter. Houd daar er dus rekening mee dat de transacties van je huidige datum bij een eventuele export niet worden meegenomen.

Stap 4

Selecteer ‘MT940’ als bestandsformaat.

Stap 5

Klik op ‘Download’. Sla dit bestand eventueel ergens op. En voila! Dit is het MT940 bestand dat je nodig hebt. Je kunt deze rechtstreeks importeren in Paperdork om je transacties te verwerken.

Cijfermeester Marc - Paperdork ZZP Boekhouding

Volg cijferbaas Marc

Ben je nog geen klant van Paperdork of wil je meer informatie? Wij leren je graag kennen ? Als je je gegevens achterlaat neemt Marc zo snel mogelijk contact met je op.

    play_circle_outline

    Plaats reactie