Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Hoe maak ik een MT940 export bij Mollie?

Een MT940 bestand is een format waarin banktransacties kunnen worden uitgewisseld. Ook bij de Mollie kun je een MT940 bestand downloaden. Deze kun je vervolgens importeren in ons boekhoudprogramma. Op die manier kun je je transacties nog sneller en makkelijker in je boekhouding verwerken.

MT940 export Mollie | Banktransacties downloaden | Bankkoppeling

Stappenplan MT940 bij Mollie

Volg onderstaand stappenplan om een MT940 bestand te exporteren bij Mollie.

Stap 1

Log in op de website van Mollie en ga naar je dashboard.

Stap 2

Ga in het linkermenu naar ‘Administratie’ en vervolgens naar ‘Huidig saldo’.

Stap 3

Klik in de rechterbovenhoek op de ‘Export’ button. Er verschijnt een pop-up venster. Standaard staat als het goed is al het ‘MT940’ formaat geselecteerd.

Stap 4

Bij Mollie is het alleen mogelijk om per maand of dag te exporteren. Selecteer bijvoorbeeld de maand waarvan je de transacties wilt downloaden. Bij de huidige maand kun je de transacties nog niet van de gehele maand downloaden. Dus het is verstandig om dit voor de voorgaande maanden te doen.

Stap 5

Klik op ‘gehele maand (enkel bestand)’. Sla dit bestand eventueel ergens op. En voila! Dit is het MT940 bestand dat je nodig hebt. Je kunt deze rechtstreeks importeren in Paperdork om je transacties te verwerken.

Toevoeging: het is bij Mollie op 2 manieren mogelijk om een MT940 export te maken. Je hebt nu al je uitbetalingen van je klanten, en de bijbehorende kosten van Mollie als aparte transacties gedownload. Als je alleen de uitbetalingen van Mollie op jouw rekening wilt downloaden dan kan dit via het ‘Administratie’ > ‘Uitbetalingen’ menu. Vervolgens klik je op het referentienummer van de uitbetaling en exporteer je deze als MT940 bestand. Deze transacties zullen echter ook terugkomen bij een eventuele export van de bankrekening waarop je bent uitbetaald.

Cijfermeester Marc - Paperdork ZZP Boekhouding

Volg cijferbaas Marc

Ben je nog geen klant van Paperdork of wil je meer informatie? Wij leren je graag kennen 🙂 Als je je gegevens achterlaat neemt Marc zo snel mogelijk contact met je op.

    play_circle_outline

    Plaats reactie