Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

2021: ons tweede jaar in cijfers | Paperdork

2021: dit was het tweede jaar van Paperdork in cijfers

Wauw, wát een jaar was het weer! Aan de ene kant ging het zo snel voor bij, aan de andere kant is er zoveel gebeurd. We groeiden sneller dan ooit, bouwden een fantastisch team met onze eerste twee personeelsleden en trokken in ons nieuwe kantoor aan de gracht in Utrecht. Een beter tweede levensjaar van Paperdork konden we ons niet wensen. En natuurlijk horen daar als échte cijferbazen ook cijfertjes bij. Kijk je mee? ?

149942

transacties

… hebben onze cijferbazen dit jaar in ons systeem gecontroleerd ? Dat is een stijging van 490% t.o.v. vorig jaar. Wow, petje af voor Marc, Tom en Eline!

61567

bonnen

… zijn er gescand in het systeem. Allemaal automatisch herkend met onze slimme scanner. Dat is 393% meer dan in 2020.

7117

taken

… aangemaakt in het to do scherm van onze app. En nu maar hopen dat jullie zonder al teveel taken het nieuwe jaar in gaan 😉

558

downloads

… van onze mobiele app. Waarvan er opvallend veel klanten een iPhone bezitten – iets met dure telefoons op de zaak zetten? ?

22440

minuten op Zoom

… om met jullie allemaal kennis te maken, demo’s te geven en jullie verder te helpen. Ook een afspraak maken? We leren je graag kennen en nemen zoals je ziet uitgereid de tijd voor je ?

2426

Instagram volgers

… in één jaar op ons meest populaire social media platform. Volg ons ook voor tips en wekelijkse quizjes.

610

klanten

WAUW! Toen wij Paperdork startten hadden wij dit echt never nooit durven dromen. Dat is bijna een verdriedubbeling van waarmee we startten dit jaar ?

En het allerleukste en voor ons het grootste compliment is dat vrijwel iedereen gewoon weer meegaat het nieuwe jaar in ??

Lieve dorks, bedankt!

Al deze cijfers zijn niets zonder alle lieve, grappige, leuke en enthousiaste berichtjes die jullie ons het hele jaar spontaan hebben gestuurd. We kunnen jullie daar dus niet genoeg voor bedanken. We hopen dat jullie – ondanks dit gekke jaar – toch iets positiefs hebben om op terug te kijken en we wensen jullie allemaal een heel succesvol en gelukkig 2022. Cheers ?

Plaats reactie