Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Tessa Huijsing | Meet the dork | Paperdork klanten | ZZP boekhouding

Meet the dork: Tessa Huijsing

Wat ons werk het allerleukste maakt: al die toffe ambitieuze ondernemers die wij onze klanten mogen noemen. En daarom zetten wij in deze rubriek een aantal van onze klanten in het zonnetje. Wie zijn ze, wat doen ze, en wat vinden ze daar nu eigenlijk van: die boekhouding? Vandaag: Tessa Huijsing, eigenaar van Tessa helpt.

Meet Tessa…

Hi! Mijn naam is Tessa Huijsing, 28 jaar en woonachtig in Leusden, vlakbij Amersfoort. Ik ben gek op koken, uit eten gaan, eigenlijk alles wat met eten te maken heeft! Ik sport dan ook 2/3 keer in de week om dat te compenseren.

Tessa Huijsing | Meet the dork | Paperdork klanten | ZZP boekhouding

Waarom ben je gaan ondernemen?

In december 2019 ben ik met mijn eigen bedrijf gestart; Tessa helpt. Ik werk als pedagoog en coach voor jongeren met stressklachten, ter preventie van burn out op latere leeftijd. Twee jaar geleden heb ik zelf een burn out gehad en in die periode ben ik me gaan beseffen dat de stress zich bij mij op jonge leeftijd al is begonnen te ontwikkelen. Ik denk niet dat het zo ver hoeft te komen en dat er een hoop ellende voorkomen kan worden door jezelf beter te leren kennen, om te leren gaan met stresspieken en te weten wat je kunt doen wanneer je wel stress hebt.

Over een jaar wil ik een stabiel bedrijf hebben waarmee ik een maatschappelijk probleem aanpak en impact heb. Ik heb een hoop ambities en veel toekomstdromen, het lijkt me ontzettend mooi om bij te dragen aan de maatschappij en deze generatie. Dit door te spreken op congressen, beurzen en bijeenkomsten maar ook door een product aan te gaan bieden wat voor iedereen bereikbaar is.

Wat was je leukste moment als ondernemer?

Het leukste moment als ondernemer vind ik tot nu toe het vertellen van mijn verhaal aan mensen die het nog niet weten, ik merk dat ik er heel veel energie van krijg en de reacties zijn heel leuk en motiverend. Ook vind ik het contact met andere ondernemers super leuk.

Waarom ben je Paperdork gaan gebruiken?

Qua boekhouding vond ik het vreselijk om alles zelf te moeten doen en niet te weten of ik het wel goed deed, daar heb ik nu gelukkig Paperdork voor! 😉 Dat is ook meteen de reden dat ik ervoor gekozen heb, het is nou eenmaal soms slimmer om dingen uit te besteden waar je zelf niet heel goed in bent. En hoe moeilijk ik dat ook vind, het geeft me een hoop rust.

Tessa Huijsing | Meet the dork | Paperdork klanten | ZZP boekhouding

Ik vond het vreselijk om alles zelf te moeten doen, niet wetende of ik het wel goed deed. Gelukkig heb ik Paperdork daar nu voor.

Welke tip wil je andere ondernemers meegeven?

Tegen andere ondernemers kan ik alleen maar zeggen: doe vooral wat je hart je ingeeft. Als je het gevoel hebt dat je iets wilt, DOE het! Laat je niet tegenhouden en doe waar je blij van wordt, ook al is dat misschien heel spannend. Geef het een kans, anders zal je nooit weten wat het had kunnen zijn.

Plaats reactie