Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Interview in Girls Who magazine met co-founder Nikkie | Boekhoudprogramma Paperdork

Interview in Girls Who Magazine met co-founder Nikkie

De leukste hotspots, de lekkerste recepten, de beste series en de mooiste reisbestemmingen. Je vindt het allemaal in het digitale Girls Who magazine. Daarnaast zijn er ook regelmatig interviews te lezen met inspirerende ondernemers. En hoe leuk, want onlangs stond ook onze Nikkie met een interview in het online magazine!

Een bedrijf opstarten samen met je vriend

Nikkie heeft Paperdork opgestart met onder andere haar vriend Marc. Nikkie had in het verleden een eigen webshop waarbij ze een enorme hekel had aan de boekhouding, Marc was tegelijkertijd het werk als Registeraccountant bij grote corporates zat. In het interview vertelt ze hoe het idee voor Paperdork ontstond nadat ze elkaar leerden kennen.

Om ons heen hoorden we steeds meer jonge ondernemers die boekhouding als grote drempel zien. Zo zonde! Tegelijkertijd ergerde ik me eraan dat de uitstraling van veel boekhouders zo ontzettend suf en traditioneel is. Ik had niet het gevoel dat zij mij begrepen, en andersom begreep ik hun moeilijke taalgebruik ook niet. En zo zijn we gaan brainstormen over een concept dat meer aansluit bij de ondernemer van nu.

Tja, en zo kan het soms lopen. Voordat je het weet heb je samen met je vriend een bedrijf opgezet.

Het onderscheid tussen Paperdork en andere boekhoudprogramma’s

Girls Who vroeg ook wat Paperdork nou onderscheidt van andere boekhoudprogramma’s. Wie ons kent, weet meteen dat in die vraag al één van onze meerwaarden zit. Paperdork is namelijk meer dan alleen een boekhoudprogramma. Je krijgt bij ons altijd toegang tot een boekhouder die met je meekijkt in de administratie, aangiftes verzorgt en aan wie je zoveel vragen mag stellen als je wilt. Nikkie legt uit waarom we hiervoor gekozen hebben.

We zien dat veel ondernemers toch niet kiezen voor een boekhouder omdat ze het te duur vinden, en ook dat is zonde! Het kan je namelijk veel stress, fouten en geld besparen.

Naast de diensten van een boekhouder onderscheiden wij ons daarnaast met de app die we gebruiksvriendelijk en simpel houden, zonder moeilijke financiële taal. En natuurlijk moet ook ons design bijdragen aan het boekhouden anno 2020.

De toekomst van boekhouden

Girls Who en Nikkie bespreken ook hoe ze denkt dat de toekomst van boekhouden eruit ziet. Met name op het gebied van automatisering liggen er aldus ons nog enorm veel kansen. Want als je het terugbrengt naar de kern is boekhouding niet veel meer dan een structuur waarin heel veel rekensommetjes verwerkt zitten. En door koppelingen met andere systemen te maken maak je de boekhouding telkens makkelijker. Ook wij zetten daar flink op in.

We willen alleen geen robot worden, en daarom vinden wij ook de combinatie van onze app met een boekhouder zo belangrijk. Met de app kunnen we automatiseren en boekhouding zo makkelijk mogelijk maken, en met de boekhouder houd je het persoonlijke contact!

Lees het complete interview op de website van Girls Who Magazine.

Plaats reactie