Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Dark mode boekhoudprogramma Paperdork

Nieuw: dark mode bij boekhoudprogramma Paperdork

Fantastisch nieuws voor alle hardwerkende zzp’ers die in de nachtelijke uurtjes nog aan hun boekhouding werken. We’ve got you! Wij presenteren namelijk met heel veel trots: een dark mode in boekhoudprogramma Paperdork! Dat betekent vanaf nu dus nooit meer een excuus om te laat je admin bij te werken 🤫

Eerste boekhoudprogramma met dark mode

Dark modes zijn inmiddels hotter dan hot. En als jij als zzp’er ’s avonds laat nog regelmatig aan het werk bent, dan snap je waarom. Niets zo vervelend als fel licht wanneer je ’s avonds nog een factuur aan het maken bent, of een bonnetje aan het scannen. Toch hebben we een primeur als het gaat om boekhoudprogramma’s. Paperdork is namelijk het allereerste Nederlandse boekhoudprogramma waarbij de gehele app in dark mode kan worden gezet! Écht nooit meer hoofdpijn over je boekhouding dus.

Wat is dark mode?

En als je nu denkt: dark mode, waar hebben jullie het over? Het is eigenlijk heel simpel. Dark mode is een manier om de achtergrond van je scherm donker te maken in plaats van licht/wit. Ook de rest van het kleurenpalet wordt daarop aangepast. De meeste apps hebben een algehele lichte uitstraling, en met dark mode is dat dus andersom. De lichte kleuren kunnen namelijk behoorlijk fel uitvallen als het donker is om je heen. Daarnaast zorgt het op sommige apparaten voor energiebesparing, waardoor je batterij langer meegaat. Dark mode is dus niet alleen fijner voor je ogen en energierekening, het is tegenwoordig ook een ware trend geworden. Van besturingssystemen tot apps: dark mode is het helemaal. En nu is boekhoudprogramma Paperdork dus ook bij de club!

Are you going to the dark side? 🌚

En en? Wij zijn nu natuurlijk super benieuwd. Ga jij over naar dark theme als basis? Of blijf je loyaal aan light theme? Kortom: team dorkie of darkie? 😉 Laat het ons weten, we zijn super benieuwd. Nog geen klant bij Paperdork, en heel benieuwd naar onze dark mode? Plan een vrijblijvende kennismaking/demo in.

Plaats reactie