Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Nieuwe feature: iDEAL betaallinks op je factuur in boekhoudprogramma Paperdork | ZZP boekhouding | Online boekhouden | ZZP boekhoudprogramma

Nieuw: iDEAL betaallinks via Mollie

Het hoort bij het ondernemerschap, maar het blijft toch vervelend: altijd maar weer ‘bedelen’ bij je klanten om de factuur te betalen. En we begrijpen het ook. Zo’n factuur met een lange betalingstermijn blijft liggen. We hebben wel wat beters te doen dan IBAN’s en bedragen overtypen 😉 Maar vanaf nu wordt het voor jou én je klant beter: Paperdork heeft nu de mogelijkheid om iDEAL betaallinks te integreren!

Betaallinks op je factuur en in je mail

Er zijn twee plaatsen waar je de betaallinks kunt integreren: op een factuur en in je e-mail. Als je de functionaliteit activeert dan wordt er automatisch een iDEAL button op de factuur gezet. Mits je deze natuurlijk genereert met ons boekhoudprogramma. Je kunt er daarnaast voor kiezen om de betaallink – inclusief je eigen tekst – te integreren in de dynamische e-mail die automatisch wordt meegezonden met een factuur. Zo worden niet alleen jouw facturen sneller betaald, maar maak je het ook jouw klant een stuk gemakkelijker. Win-win dus!

Integratie via Mollie

We gebruiken Mollie als integratiepartner voor het mogelijk maken van betaallinks. Mollie is namelijk al jarenlang een veilige en makkelijke payment provider, sluit aan bij onze technologie en visie en veel ondernemers maken al gebruik van Mollie. Als je nog geen klant bent van Mollie, dan kun je je gratis registeren via deze link. Let er wel op dat Mollie kosten in rekening brengt wanneer er daadwerkelijk transacties worden gedaan (€0,29 per transactie). Deze kosten worden rechtstreeks verrekend met Mollie, Paperdork rekent geen extra kosten.

Wil je gebruikmaken van de nieuwe functionaliteit maar kom je er niet uit? Laat het ons dan weten, of vraag het na bij je cijferbaas. We zijn heel benieuwd hoeveel facturen er straks razendsnel worden betaald ?

Plaats reactie