Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Paperdork werkt samen met The Freelance Qommunity

Paperdork x The Freelance Qommunity

Freelancen: het is heerlijk! Werken voor wie en waar je maar wilt. Maar het freelance leven kan ook eenzaam, onzeker en moeilijk zijn. Je bent je eigen finance, sales en marketingafdeling. Gelukkig heb jij bij dat eerste stukje hopelijk al een beetje hulp van onze cijferbazen. Maar met al het andere is het fijn als je andere freelancers om je heen hebt. En daarvoor hebben wij het beste (en vooral leukste!) netwerk alvast voor je uitgezocht.

The Freelance Qommunity

Qommunity oprichters Kiki en Kim geloven dat een ijzersterk netwerk de basis is voor álles. Uit je netwerk komen de vetste klussen, de juiste kennis en de high-five die je nodig hebt. Daarom bedachten ze The Freelance Qommunity. Dat is een online platform waar inmiddels 250+ Qollega’s uit Nederland en België bij zijn aangesloten.

The Freelance Qommunity gelooft erin dat naast vrijheid en zelfstandigheid, verbinding en zekerheid ook bij the freelance life horen. Hun missie? Van freelancen het leukste beroep van de wereld maken! Als member (Qollega) krijg je o.a. toegang tot bakken vol kennis, nieuwe klussen, niet-awkward netwerkevents  en een netwerk vol like-minded ondernemers. Er worden ook op diverse plekken Qo-workdagen georganiseerd.

Wat kun je verwachten?

Samenwerken is tof! Dat vinden wij ook. Maar wel alleen als we écht het gevoel hebben dat jullie er als dorks ook een meerwaarde uit kunnen halen. En daar is bij Qommunity geen twijfel over mogelijk. Zo gaan we de komende tijd ook regelmatig kennissessies bij elkaar organiseren (zie onder meer info over de eerste!), en worden er bij Qommunity ook worskhops georganiseerd door andere interessante partners, waaronder Knab, Bright pensioen en Flow (your money).

Word lid met korting

Psst, we hebben nog een leuk cadeautje voor je. Mocht je nu enthousiast zijn geworden, zorg er dan voor dat je je aanmeldt via onderstaande button. Via Paperdork krijg jij namelijk je eerste maand lidmaatschap bij The Freelance Qommunity gratis. Alsjeblieft, graag gedaan!

In je agenda: 26 januari – workshop netwerken

Op 26 januari geven Kim & Kiki van The Freelance Qommunity een workshop over netwerken, exclusief voor dorks! Je kunt er live bij zijn tussen 16:00 en 17:00 uur. In onze community vind je meer info en kun je RSVP’en!

Plaats reactie