Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Wat doet een accountant?

Een accountant is een beschermde titel. Bij een accountant ben je er dus zeker van, in tegenstelling tot een boekhouder, dat hij of zij een lange opleiding heeft gevolgd om jouw van correct financieel advies te voorzien! Daarnaast moeten accountants zich aan strenge regels houden om de titel te behouden. Maar wat doet een accountant nou eigenlijk?


Een accountant voert verschillende werkzaamheden uit:

  • Het inrichten of opzetten van de boekhouding;
  • Het controleren van de bedrijfsadministratie;
  • Het controleren van de jaarrekening;
  • Het opstellen van een accountantsverklaring;
  • Het geven van financieel advies op basis van cijfers en wet- en regelgeving.

 

Heeft Paperdork accountants in dienst?

Jazeker! Cijferbaas Marc, één van de oprichters van Paperdork, is officieel Registeraccountant. Maar maak je geen zorgen, wij rekenen geen accountantstarieven. Dus voor een vaste prijs per jaar maak jij gebruik van Marc’s advies!

Cijfermeester Marc - Paperdork ZZP Boekhouding

Volg cijferbaas Marc

Ben je nog geen klant van Paperdork of wil je meer informatie? Wij leren je graag kennen 🙂 Als je je gegevens achterlaat neemt Marc zo snel mogelijk contact met je op.

    play_circle_outline

    Plaats reactie