Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Wat is een jaarrekening?

Veel ondernemingen zijn verplicht om een jaarrekening te maken en deze ieder jaar naar de Kamer van Koophandel te sturen. Wist je dat anderen de jaarrekening van jouw onderneming zelfs via de Kamer van Koophandel kunnen inzien?

De jaarrekening is een overzicht van de financiële situatie van jouw onderneming over een boekjaar. Een soort van financieel jaarverslag dus. De jaarrekening bestaat uit twee belangrijke onderdelen waarop ook een toelichting wordt gegeven:

  • De balans: die een evenwicht laat zien tussen je bezittingen en het geld waarmee deze bezittingen gefinancierd zijn;
  • De winst- en verliesrekening: die laat zien of je onderneming winst of verlies heeft gemaakt.

Een jaarrekening wordt meestal opgesteld door een boekhouder, en in sommige gevallen gecontroleerd door een accountant.

Cijfermeester Marc - Paperdork ZZP Boekhouding

Volg cijferbaas Marc

Bij Paperdork wordt de jaarrekening ook opgesteld door jouw eigen cijferbaas. Daarnaast voert oprichter en cijferbaas Marc als Registeraccountant nog een extra controle uit om er zeker van te zijn dat alles klopt. Daar hoef jij je dus niet druk om te maken!

Ben je nog geen klant en wil je meer informatie? Wij leren je graag kennen 🙂 Als je je gegevens achterlaat neemt Marc zo snel mogelijk contact met je op.

    play_circle_outline

    Post a Comment