fbpx

Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Moet ik kansspelbelasting betalen bij een winactie?

Regelmatig worden er op bijvoorbeeld social media winacties georganiseer ter promotie van je bedrijf. Maar moet je daar belasting over betalen? Dat is geheel afhankelijk van de productwaarde van het product dat je weggeeft. Ligt deze waarde boven de 449 euro? Dan moet jij kansspelbelasting betalen. 

De Belastingdienst zegt dat als je in Nederland gevestigd bent en een kansspel organiseert, je áltijd aangifte moet doen. Dus ook als de waarde onder de 449 euro ligt. In dat geval doe je een 0 aangifte. Hierop is nog 1 uitzondering: als het kansspel wordt georganiseerd voor een besloten kring, dan hoef je geen aangifte te doen. De kansspelbelasting is overigens 30,1%. 

We hebben een uitgebreide blog geschreven over de regels rondom belasting en winacties. Deze lees je hier!

Cijfermeester Marc - Paperdork ZZP Boekhouding

Volg cijferbaas Marc

Ben je nog geen klant van Paperdork of wil je meer informatie? Wij leren je graag kennen 🙂 Als je je gegevens achterlaat neemt Marc zo snel mogelijk contact met je op.

    play_circle_outline

    Post a Comment