fbpx

Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Wat is de startersaftrek?

Als je recht hebt op de zelfstandigenaftrek én je begint net met ondernemen, dan heb je misschien ook recht op de startersaftrek. Om van deze regeling gebruik te kunnen maken moet je aan een aantal voorwaarden voldoen:

  • Je hebt recht op de zelfstandigenaftrek
  • Je was in de afgelopen 5 jaar minimaal 1 jaar geen ondernemer volgens de Belastingdienst.
  • Je hebt in de afgelopen 5 jaar niet meer dan 2 keer gebruik gemaakt van de zelfstandigenaftrek. 

 

Klinkt ingewikkeld? Klopt, maar kort gezegd komt het hierop neer: in de eerste 5 jaar van je ondernemerschap heb je 3 keer recht op de startersaftrek. Voldoe jij aan bovenstaande voorwaarden? Dan heb je recht op de startersaftrek van ruim € 2.000. 

 

Hoe gaat dit met de aangifte?

Geen zorgen, bij Paperdork checken wij of jouw onderneming voldoet aan de voorwaarden. Als dat het geval is, zorgen we ervoor dat het goed wordt verwerkt in jouw aangifte. Jij hoeft je er dus niet druk om te maken!

Cijfermeester Marc - Paperdork ZZP Boekhouding

Volg cijferbaas Marc

Ben je nog geen klant van Paperdork of wil je meer informatie? Wij leren je graag kennen 🙂 Als je je gegevens achterlaat neemt Marc zo snel mogelijk contact met je op.

    play_circle_outline

    Post a Comment