fbpx

Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Is online boekhouden in de cloud veilig?

Bij het online boekhouden wordt jouw boekhouding in de cloud bewaart. Maar wat houdt dat eigenlijk in, en vooral: is het wel veilig?

 

Wanneer je werkt met een online boekhoudprogramma wordt je data opgeslagen op externe servers die overal ter wereld kunnen staan. Dat klinkt in de eerste instantie misschien een beetje eng, maar het is meestal juist heel veilig! Doordat je de gegevens niet zelf bewaart kun je ze ook niet kwijtraken door bijvoorbeeld een computercrash of een brand. Vaak worden jouw gegevens op verschillende plekken opgeslagen en worden er automatische back-ups van gemaakt. Wel gelden er in elk land verschillende regels voor de opslag van data. Om onze data te beschermen gelden er binnen de Europese Unie strenge privacy regels. Het is daarom verstandig om na te gaan in welk land jouw data wordt opgeslagen.

 

Een aantal checkvragen die je jezelf of je aanbieder kunt stellen:

  • Werk ik via een beveiligde verbinding? (te herkennen aan de https en het slotje voor de URL)
  • Worden er automatische back-ups gemaakt op verschillende locaties?
  • Wordt mijn data opgeslagen op Nederlandse (of West-Europese) servers?

 

Daarnaast is het een goed idee om de privacy statement en algemene voorwaarden te lezen. Zo kun jij zien hoe jouw gegevens beschermd worden en of jouw gegevens niet met derde partijen gedeeld worden.

Voldoet Paperdork aan deze voorwaarden?
Absoluut! Beveiliging vinden wij ontzettend belangrijk. Wij werken daarom altijd met een beveiligde verbinding, maken automatische back-ups en zorgen ervoor dat jouw gegevens staan opgeslagen op veilige servers in Nederland. Heb je hier aanvullende vragen over? Neem contact met ons op!

Cijfermeester Marc - Paperdork ZZP Boekhouding

Volg cijferbaas Marc

Ben je nog geen klant van Paperdork of wil je meer informatie? Wij leren je graag kennen 🙂 Als je je gegevens achterlaat neemt Marc zo snel mogelijk contact met je op.

    play_circle_outline

    Post a Comment