fbpx

Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Wat is online boekhouden in de cloud?

Hoor jij steeds meer mensen praten over boekhouden in de cloud, maar heb je eigenlijk nog steeds geen idee wat dit precies inhoudt? Je bent niet de enige, dus leggen wij het voor je uit!

Er zijn verschillende manieren waarop je je boekhouding kunt doen. De eerste manier is op papier. Eigenlijk is dit een vrij ouderwetse manier van boekhouding doen. Tegenwoordig kun je bij de Belastingdienst alles digitaal indienen. De tweede manier is via een (offline) boekhoudprogramma. Veel mensen gebruiken bijvoorbeeld Excel, maar er zijn ook verschillende boekhoudsoftware beschikbaar die op je computer geïnstalleerd kunnen worden. De laatste, en meest recente, vorm van boekhouden is via een online boekhoudsysteem. En dat laatste is waar boekhouden in de cloud naar refereert.

 

Boekhouden in de cloud
Het grootste verschil ten opzichte van andere manieren van boekhouding doen is dat jouw gegevens worden opgeslagen op een externe server. Jouw boekhouding staat dus letterlijk niet bij jouw thuis op papier, of op jouw computer, maar ze staan ergens ‘in een cloud’ op het internet. Dit klinkt een beetje gek, maar het is juist heel erg veilig. Dit maakt de kans dat je de gegevens kwijtraakt namelijk een stuk kleiner. Ook kun je makkelijker altijd en overal je boekhouding doen. Met een internetverbinding kun jij zowel vanaf je telefoon, tablet of laptop jouw gegevens inzien of bijwerken. En zo zijn er nog tal van voordelen die online boekhouden biedt ten opzichte van andere vormen van boekhouding. 

Doet Paperdork aan boekhouden in de cloud?
Jazeker! Wij vinden het belangrijk dat jij altijd en overal de meest recente status kunt krijgen van jouw onderneming. Ook voor jouw cijferbaas handig: die kan actief meekijken en advies geven. Wij maken dus optimaal gebruik van de voordelen van boekhouden in de cloud, en zijn er daarnaast scherp op dat het volledig veilig gebeurd.

Cijfermeester Marc - Paperdork ZZP Boekhouding

Volg cijferbaas Marc

Ben je nog geen klant van Paperdork of wil je meer informatie? Wij leren je graag kennen 🙂 Als je je gegevens achterlaat neemt Marc zo snel mogelijk contact met je op.

    play_circle_outline

    Post a Comment