fbpx

Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

De voordelen van online boekhouden in de cloud

Steeds meer ZZPers en andere ondernemers kiezen ervoor om het boekhouden online te doen in een cloud omgeving. Dat is niet gek, want online boekhouden brengt een aantal voordelen met zich mee.

 

 • Altijd en overal je administratie bijwerken: met een online boekhoudprogramma kun je zowel met je telefoon, tablet en laptop altijd bij jouw administratie. Dus ook vanuit de trein kun jij gewoon jouw boekhouding doen! Het enige dat je nodig hebt is een internetverbinding
 • Digitaal factureren: online maak jij gemakkelijk jouw facturen die direct worden verwerkt in de administratie. Zo houd jij nog meer tijd over om je op je bedrijf te focussen.
 • Je boekhouding is beter koppelbaar met andere systemen: heb je geen zin om al je banktransacties één op één over te nemen? Dan heb jij een online systeem nodig! Online systemen kunnen gekoppeld worden met andere systemen, wat jou veel onnodig werk bespaart. 
 • Je kunt met meerdere mensen tegelijk in je administratie werken: past je compagnon iets in de administratie aan? Dan is dit ook voor jou meteen zichtbaar. Weg met die irritante alleen-lezen meldingen.
 • Je boekhouder heeft altijd inzage in de laatste stand van zaken: maak jij gebruik van een tool in combinatie met een boekhouder? Dan is je boekhouder altijd up-to-date over jouw onderneming, en kan hij op basis hiervan feedback of advies geven!
 • Automatische updates en collectief voordeel: met een cloudsysteem hoef jij nooit meer handmatig updates uit te voeren. Jouw systeem is altijd up-to-date! Een extra voordeel is dat je collectief gebruik kunt maken met de nieuwste features die op basis van nieuwe wensen worden ontwikkeld.
 • Lage kosten: voor een online systeem betaal je meestal een vast bedrag per maand. Je hebt niet te maken met hoge opstartkosten voor het inrichten van de boekhouding. En je profiteert mee van de best practices bij andere ondernemers!
 • Er worden automatische back-ups gemaakt: is jouw computer wel eens gecrasht en ben je daardoor jouw boekhouding kwijtgeraakt? Dan heb je een flink probleem. De meeste online programma’s maken automatische back-ups. 
Cijfermeester Marc - Paperdork ZZP Boekhouding

Volg cijferbaas Marc

Ben je nog geen klant van Paperdork of wil je meer informatie? Wij leren je graag kennen 🙂 Als je je gegevens achterlaat neemt Marc zo snel mogelijk contact met je op.

  play_circle_outline

  Post a Comment