Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

5x flexwerken in Rotterdam

5x flexwerken in Rotterdam

Ben je ZZP’er en vind je het leuk om af en toe te flexwerken in een inspirerend werkcafé? Of zoek je een meeting spot waar je met andere ondernemers kunt afspreken? Altijd goed om eens van diezelfde bureaustoel op je kamer af te komen! Wie weet kom je nog eens iemand tegen die jouw onderneming verder kan brengen 🙂 In deze blogserie zetten we de meest inspirerende flexwerkplekken en meeting spots op een rijtje, anders dan het standaard Douwe Egberts café. Deze keer: hippe en moderne stad Rotterdam!

1. COPPI

Als je van fietsen houdt, dan moet je bij COPPI zijn. Naast een heel gezellig werkcafé heb je hier namelijk ook goede koffie én allerlei fietsgerelateerde producten. Ook handig dus voor als je onderweg een lekke band krijgt 😉 Maar ook geschikt als je wat minder van fietsen houdt, op loopafstand van Rotterdam Centraal.

// Bergweg 316, Rotterdam

2. MAAK-Rotterdam

Als jij een fijne werkplek zoekt in knusse huiskamerstijl: dan moet je bij MAAK-Rotterdam zijn. In deze conceptstore kun je niet alleen leuk winkelen, er zijn ook genoeg gezellige tafels om een dagje lekker te werken. Niet geschikt als je je niet kunt inhouden met alle leuke spulletjes die ze verkopen 😉 Een extra pluspunt: er is een grote achtertuin waar je met mooi weer heerlijk kunt zitten!

// Mathenesserweg 81A, Rotterdam

3. Man Met Bril Koffie

Nog zo’n toffe locatie is Man Met Bril Koffie. Je kunt er terecht voor ontbijt en lunch, en er is voldoende ruimte om je laptopje uit te klappen om lekker te werken. Tussendoor kun je ontspannen met een lekker krantje en – uiteraard – een goede kop koffie. Probeer ze allemaal via het Espressomenu!

// Vijverhofstraat 70, Rotterdam

4. KEET

Nog zo’n prachtige conceptstore waar je ook heerlijk kunt werken is KEET. De conceptstore heeft naast prachtige en unieke producten – van veelal kleine ondernemers(!) – een heerlijke koffiebar. Alleen al van de inrichting raak je geinspireerd om een dagje creatief aan de slag te gaan.

// Oppert 2A, Rotterdam

5. Lot & Daan

Op zoek naar een fijne werkplek met heerlijke hangstoelen om tussen het werken door een beetje te ontspannen? Dan moet je bij Lot & Daan zijn. Drink er een heerlijk sapje, en sla er ook zeker de lunch niet over! Gegarandeerd dat jij hier na een dag werken naar huis gaat met een nieuwe lading aan Instagram kiekjes 😉

// Gelderseplein 24, Rotterdam

Waar werk jij altijd in Rotterdam? Mis je nog iets of heb je een suggestie voor een flexwerkplek in een andere stad? Drop het in de comments! 🙂

Plaats reactie