Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

5x inspiratie van andere ondernemers tijdens de coronacrisis

5x inspiratie van onze klanten tijdens de coronacrisis

We hoeven niemand meer te vertellen dat dit in veel gevallen niet bepaald de beste tijd is om ondernemer te zijn. De business van vele ondernemers – en dus ook onze klanten – is ingestort. Omdat al het coronanieuws al naar en negatief genoeg is, in deze blog een beetje positiviteit. We geven je namelijk 5x inspiratie wat deze ondernemers nu doen tijdens de coronacrisis. Want echt: je bent niet alleen! Probeer er allemaal iets positiefs van te maken, en blijf gezond 🙂

Dit doet Iris van Steeg tijdens de coronacrisis

Iris van Steeg – grafisch vormgever

Bovenstaande illustratie is gemaakt voor alle bedrijven die door Corona hun deuren moeten sluiten. Als beginnend ondernemer vind ik dit een nachtmerrie. Je bedrijf is waar je al je passie in steekt en door deze onmacht moet je ermee stoppen. Zelf werk ik als grafisch vormgever en mijn vriend ontwikkelt websites. Samen reizen we veel over de wereld en kunnen wij onszelf “Digital Nomads” noemen. Door het coronavirus zijn wij niet meer in de mogelijkheid om te kunnen reizen, een gek idee als je zo vrij was om te reizen en nu die mogelijkheid niet meer hebt. We willen in deze onzekere tijd veel gezondheid wensen!

Wil je de illustratie van Iris ook gebruiken? Je kunt deze downloaden op haar website.

Sabrina Soebhan – stressreductie trainer & yogadocent

Al jaren wilde ik onderzoeken hoe ik mijn werk als yogadocent en stressreductie trainer online zou kunnen uitvoeren. Met een volle agenda was er nooit tijd, of eigenlijk: het had nooit prioriteit. Nu al mijn werkzaamheden zijn gecanceld, creëert dat ruimte voor het uitwerken van een online aanbod. Voor een vaste opdrachtgever geef ik online les, dat genereert wat inkomen. Daarnaast ben ik bezig om online content zoals filmpjes, learnings en blogs te creëren voor een nieuw platform voor millennials: Millennial Lift. Ik gebruik deze tijd dus om mijn aanbod uit te breiden en te groeien als ondernemer.

Dit doet Sabrina Soebhan tijdens de coronacrisis
Dit doet Boy Linders tijdens de coronacrisis

Boy Linders – videograaf bruiloften

Ik als Videodynamics ben helaas ook flink getroffen. Als je core-business is; het maken van trouwvideo’s, dan valt er nu een enorm gat waar op dit moment geen eind aan lijkt te komen. Als cameraman en video-editor zit je ook veel op YouTube en veel video’s worden gesponsord door Skillshare.com. Een website met een enorme database aan digitale klaslokalen (wel in het Engels 😉 ). Deze site bevat cursussen voor zowel creatievelingen maar zeker ook ondernemers. Dus voor ieder wat wils! Het is nu de eerste 2 maanden gratis. Dus mochten we over 2 maanden weer langzaam aan het werk kunnen, kun je het gewoon vrijblijvend opzeggen, voordat er daadwerkelijk iets van je rekening geschreven wordt. Scheelt weer wat handelingen in de boekhouding. Maar zeg nou zelf, wat is 14 euro voor een maand lang extra kennis?

Karlijn – freelance redacteur

Deze tijden zijn lastig als ondernemer, dat hoef ik niemand te vertellen. Ik werkte als freelance redacteur aan een televisieprogramma dat zich zou gaan afspelen in het buitenland. Het verbaast je vast niets dat ik het voortijdig beëindigen van mijn opdracht dus wel aan zag komen. In de tussentijd hebben vele collega’s met mij hun klussen verloren en is een mooi initiatief gestart, Media Voor Zorg. Vrijwillig draag ik daar nu mijn steentje aan bij om het Rode Kruis te helpen, met daarnaast een lopende sollicitatie bij de AH om hopelijk alsnog wat inkomsten te hebben… Fingers crossed!

Dit doet Karlijn tijdens de coronacrisis
Mariska van der Meer | Definitely Yes | Weddingplanner | Meet the dork | foto door Jills Photography

Mariska van der Meer – weddingplanner

CRAZY TIMES – Hoe dealen jullie met deze situatie? Natuurlijk blijven jullie zoveel mogelijk binnen! Voor veel ondernemers is dit een onzekere tijd, opdrachten worden geannuleerd, facturen worden niet betaald, vaste lasten gaan uiteraard gewoon door. Hoe hou jij je hoofd boven water? Hoe hou jij alle ballen hoog? Mijn nr 1 tip is: MINDSET! Er zijn twee soorten, de fixed mindset en de growth mindset. De growth mindset houdt in dat je gelooft dat groei mogelijk is en dat inspanning en effectieve leerstrategieën voorwaarden zijn om beter te worden. Jij hebt jouw eigen growth mindset in handen. Jij bepaalt jouw weg naar succes. Positiviteit in deze mindset is onwijs belangrijk! Dus wil jij je deze dagen focussen op groei? Ga aan de slag met mindset! STAY SAFE – STAY POSITIVE.

Reacties

Plaats reactie