Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Paperdork | Boekhouding voor ZZP & VOF

Dit is waarom jij een boekhouder nodig hebt!

Ben je ondernemer en twijfel je of een boekhouder – of in ons geval natuurlijk een cijferbaas 😉 – nodig is? En vooral ook: of een boekhouder zijn geld waard is? Een boekhouder is natuurlijk niet verplicht. Maar wat veel ondernemers zich niet beseffen is dat een goede boekhouder je vaak meer geld oplevert dan dat het kost! Natuurlijk zijn er uitzonderingen, maar in bijna alle gevallen is het verstandig om met een boekhouder te werken. Wij zetten de voordelen op een rijtje!

Bespaar geld met advies

Voor ondernemers bestaan er ontzettend veel regels. In veel gevallen, en al helemaal voor ZZPers of starters, zijn dat ook gunstige regels. De Belastingdienst heeft namelijk tal van fiscale regelingen om ondernemen aantrekkelijker te maken. Als je deze regelingen goed kent, dan kun je daar ontzettend veel voordeel – soms tot wel duizenden euro’s per jaar – uit halen. Zonde om te laten liggen!

Geen hoofdpijn meer over moeilijke termen

Jaarrekeningen, debiteuren, crediteuren, activa, passiva: moe worden we ervan. Al die – in onze ogen – moeilijke termen waar de Belastingdienst jou vragen over stelt. Ook daar hoef je je met een boekhouder geen zorgen meer om te maken. Van je boekhouder mag je verwachten dat hij of zij wél weet waar dit over gaat. En ben je toch nieuwsgierig? Dan vraag je jouw boekhouder toch gewoon om het even in Jip en Janneke-taal uit te leggen? 😉

Nooit meer aangiftes doen

Ze blijven je achtervolgen: die ellendige aangiftes. Saaaaai. En naarmate je onderneming groeit wordt het er ook niet makkelijker op. Zeg nou zelf, vertoon jij elke keer niet stiekem een beetje uitstelgedrag? Zit jij last minute weer te Googlen wat alles ook alweer betekent en dien je je aangiftes altijd net op tijd in? Bespaar het jezelf, neem een boekhouder!

Voorkom boetes van de Belastingdienst

Sommige ondernemers denken ten onrechte dat ze nooit gecontroleerd zullen worden in verband met de beperkte omvang van hun bedrijf. Maar helaas werkt het zo niet bij de Belastingdienst. Hoewel de kans klein is dat je écht wordt gecontroleerd, kun je maar beter het zekere voor het onzekere nemen. Logisch redeneren gaat in de boekhouding lang niet altijd op. Om dus zeker te zijn van je zaak is het verstandig om een controle uit te laten voeren door een boekhouder of accountant.

Relax en focus op je onderneming

Of je nou een boekhouder hebt of niet: de financiële administratie moet helaas gebeuren. Heb je er ooit zin in gehad? Waarschijnlijk kost het een boekhouder veel minder tijd en moeite dan wanneer je alles zelf doet. Het hebben van een boekhouder is dus ook een manier van ontzorgen waarbij jij je kunt blijven focussen op waar je hart écht ligt: jouw onderneming.

Meet Marc! Met een achtergrond in accountancy en als officieel Registeraccountant is Marc zonder twijfel de baas der cijferbazen en één van Paperdork’s oprichters. "Ik hoorde zoveel mensen om me heen die grootse dromen hadden om te ondernemen, maar dit vanwege financiële verplichtingen en administratie nooit hebben gedaan. Te ingewikkeld, zeiden ze." Dromen zijn er om waar te maken, en boekhouding mag voor ZZPers zeker geen obstakel vormen! Inmiddels is Marc super trots op Paperdork, en krijgt hij elke dag weer energie van de mede-ondernemers die hij mag ontmoeten én helpen.

Plaats reactie