Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Meet the Dork | Danielle Carati | Life with Danielle Carati | Paperdork klanten

Meet the dork: Danielle Carati

Wat ons werk het allerleukste maakt: al die toffe ambitieuze ondernemers die wij onze klanten mogen noemen. En daarom zetten wij in deze rubriek een aantal van onze klanten in het zonnetje. Wie zijn ze, wat doen ze, en wat vinden ze daar nu eigenlijk van: die boekhouding? Vandaag: Danielle Carati, eigenaar van Life with Danielle Carati.

Meet the Dork | Danielle Carati | Life with Danielle Carati | Paperdork klanten

Meet Danielle…

Wauw wat een eer dat ik mijzelf mag voorstellen bij Paperdork! Ik ben Danielle Carati, 34 jaar (wat gaat de tijd snel, slik) en ik woon op dit moment in Enschede. Hiervoor woonde ik in Den Haag maar ik ben voor de prachtige natuur en mijn droomhuis naar Enschede verhuisd. De meeste mensen verklaren me voor gek, but I love it here! Het enige wat ik mis af en toe zijn hippe (vegan) foodtentjes en nieuwe sneakers. Wat dat betreft lopen we een beetje achter in Enschede. Dus voor de ondernemende mensen die Enschede wat hipper willen maken, BE WELCOME 😛

Iedereen verklaarde me voor gek toen ik naar Enschede verhuisde. But I love it! Ik mis alleen sneakers en hippe (vegan) foodtentjes.

Wat doe je, Danielle?

Met mijn bedrijf Life with Danielle Carati help ik chronisch zieke mensen weer grip te krijgen op hun leven. Ik leer ze hoe ze hun zelfhelend vermogen kunnen aanzetten en leer ze dat ze er wel degelijk mogelijkheden zijn. Veel mensen die chronisch ziek zijn willen graag ‘erbij’ horen, maar kunnen dit niet vanwege hun lichamelijke klachten. Ze worden vaak niet gehoord en gezien wat natuurlijk vreselijk is. Ik leer ze hoe ze wel betrokken kunnen blijven bij de maatschappij en hoe ze weer voldoende energie hebben om leuke dingen te doen.

Ik spreek uit ervaring aangezien ik zelf geboren ben met een chronische darmziekte. Mijn darmen werkten nog maar voor 30% en hele lange tijd heb ik geloofd dat ik daar mee moest leren leven. Dankzij mijn moeder ben ik in de alternatieve geneeswereld terecht gekomen toen artsen aangaven dat ze niks meer voor mij konden doen. Ik ging me meer verdiepen in voeding, mindset en al het andere wat je nodig hebt om je chronische ziekte te overwinnen. Op dit moment werken mijn darmen weer voor 95% en besef ik nog maar al te vaak hoe sterk het zelfhelend vermogen van een lichaam is. Ik kon al deze waardevolle informatie natuurlijk niet voor me houden en dat is precies de reden waarom ik gestart ben met mijn bedrijf.

Waarom ben je gaan ondernemen?

Dat ik ondernemer wilde worden wist ik wel altijd al, ik wist alleen niet dat het dit zou worden. Het ondernemersbloed was al met de paplepel ingegoten door mijn vader, die een eigen souvenirzaak in Scheveningen had. Ik mocht al van jongs af aan meekijken hoe dat allemaal ging en elke vakantie hielp ik hem (vrijwillig) in de zaak. Ik weet nog dat ik uiteindelijk al mijn McDonalds HappyMeal poppetjes ging verkopen daar en dat er mensen speciaal terug kwamen voor mijn poppetjes :’)

Wat was je leukste moment als ondernemer?

Het klinkt een beetje cliché maar mijn leukste moment als ondernemer was toch wel de dag dat ik me ingeschreven had bij de KvK. Ik kan me nog herinneren dat ik kriebels in mijn buik had en een soort verliefd door de wereld liep. Helaas ging dat verliefde gevoel snel over toen ik erachter kwam dat ondernemen toch best pittig is aan het begin. Alles wat je moet uitzoeken en zoveel mensen die jou wel even gingen uitleggen hoe het moest. Langzaam leerde ik dat het zoeken van de juiste mensen om je heen en de juiste hulp heel belangrijk is. En nu onderneem ik met alle liefde zonder dat gestress wat ik aan het begin ervaarde.

Meet the Dork | Danielle Carati | Life with Danielle Carati | Paperdork klanten

Waarom ben je Paperdork gaan gebruiken?

Ik kan niet genoeg herhalen hoe blij ik was toen ik Paperdork tegen kwam! Administratie vind ik nog steeds het minst leuke aan ondernemen haha. Maar dankzij Paperdork heb ik wel het gevoel dat het steeds makkelijker wordt. Ik ben echt zo’n ondernemer die helemaal tot aan het einde wacht en dan met volle paniek een hele dag de administratie gaat doen met veel gezucht en gesteun. Herkenbaar?

Ik heb met mijzelf afgesproken dat ik dit nu beter bij ga houden en ik moet zeggen dat het nog erg goed gaat haha. Ook omdat je met Paperdork visueel ziet wat je financiële doelen zijn. Dus stiekem kijk ik nu meerdere keren per week naar mijn administratie waar dat voorheen 1x per maand of zelfs 3 maanden was.

Welke tip wil je andere ondernemers meegeven?

Geniet van het proces! Ik zie al te vaak dat er te veel geleefd wordt naar het einddoel waardoor het proces als vervelend ervaren wordt. Vier je overwinningen, ook al zijn ze super klein. Soms kan dat voor mij al iets zijn als een geplaatste post op Instagram, of een betaalde factuur in Paperdork zetten. Maak het leuk voor jezelf en vergeet niet te genieten along the way.

Plaats reactie