Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Meet the Dork - Mandy van Rijthoven | Paperdork klanten

Meet the dork: Mandy van Rijthoven

Wat ons werk het allerleukste maakt: al die toffe ambitieuze ondernemers die wij onze klanten mogen noemen. En daarom zetten wij in deze rubriek een aantal van onze klanten in het zonnetje. Wie zijn ze, wat doen ze, en wat vinden ze daar nu eigenlijk van: die boekhouding? Vandaag: Mandy van Rijthoven, eigenaar van Mrs. Organizing.

Meet the Dork - Mandy van Rijthoven | Paperdork klanten

Meet Mandy…

Ik ben Mandy, a.k.a. Mrs. Professional Organizing, 34 jaar, geboren en getogen in Breda en verloofd met Thomas (helaas nog steeds niet getrouwd door Covid-19). Daarnaast ben ik verliefd op de stad Gent, houd ik van wijn, mijn besties (vaak ook in die combinatie), sporten, lezen, overnachten in hotels én kamperen. Cocoonen op de bank met een fijne serie of film ben ik ook altijd voor in.

De coronacrisis zorgde er dan wel voor dat ik nog steeds niet ben getrouwd, ik heb nu wel mijn eigen bedrijf!

Waarom ben je gaan ondernemen?

Na het verlies van mijn vorige baan was ik klaar met de afhankelijkheid en de onzekerheid van het werken in loondienst. Ik heb een aantal reorganisaties en faillissementen meegemaakt, waardoor dat voor mij juist geen zekerheid bood. Ik heb een loopbaancoach in de hand genomen en – om een lang verhaal kort te maken – ben er toen achter gekomen dat het ondernemerschap erg goed bij mij past. De vrijheid en flexibiliteit, verantwoordelijk voor mijn eigen acties en mijn succes, dat is wat mij het meest aantrekt.

Ik heb altijd al van structuur gehouden. In mijn hele proces ben ik dat gaandeweg verloren, waardoor ik, in een burn-out ben geraakt. Tijdens het herstel ben ik die structuur voor mezelf gaan terughalen en dit heeft me enorm geholpen. Omdat ik dat anderen ook gun, besloot ik om er mijn werk van te maken.

In een steeds drukker wordend leven met meer en meer prikkels van buitenaf, kun je je soms ‘overwhelmed’ voelen. Geen duidelijk doel voor ogen hebben, niet kunnen ontspannen en genieten, structuur verliezen. Hierdoor ontstaat chaos. Als Professional Organizer maak ik er mijn missie van (met name) vrouwen en vrouwelijke ondernemers een leven te bieden met meer ontspanning, balans en succes. Dit doe ik door samen te kijken naar prioriteiten, planning, processen en doelen. Maar ook heel praktisch door middel van opruimen, administratie ordenen, workshops, presentaties en trainingen.

Het leukst aan mijn baan? De sprankeling in de ogen van mijn cliënten op het moment dat ik écht een meerwaarde blijk te zijn door de oplossingen die ik ze bied.

Meet the Dork - Mandy van Rijthoven | Paperdork klanten

Waarom ben je Paperdork gaan gebruiken?

Administratie doen vind ik dus eigenlijk best wel heel leuk! Zelfs het inscannen van de bonnetjes… Ik kwam Paperdork online tegen en mijn nieuwsgierigheid was meteen getriggerd. De visuals, de communicatie (ik ben soms ook echt een Dork) en ook het daaropvolgende virtuele kennismakingsgesprek met Marc. De online tool is no-nonsense en overzichtelijk, mét bijbehorende app. Het maakt je administratie doen echt heel eenvoudig.

Welke tip wil je andere ondernemers meegeven?

Wat kan ik anders zeggen dan: structuur! Zo belangrijk bij het ondernemen. Met een goede planning en een duidelijk doel voor ogen, kun je echt succesvol worden! En een flinke dosis lef natuurlijk 🙂

Plaats reactie