Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Wat is een balans?

Een balans is een overzicht van de bezittingen, de schulden en het eigen vermogen. Een balans kun je maken voor een persoon, maar ook zeker voor een onderneming. De balans helpt om overzicht te houden over hoe het gaat met een bedrijf. Meestal wordt de balans gemaakt op 31 december. Een balans is daarnaast onderdeel van de jaarrekening.

 

Een balans bestaat uit twee onderdelen: de activa en de passiva. De activa staan aan de linkerkant van een balans en dit wordt ook wel de debetzijde genoemd. De passiva staan aan de rechterkant, dit is de creditzijde. Beide kanten moeten altijd met elkaar in evenwicht zijn. Dat wil zeggen, de bedragen onder de streep moeten altijd hetzelfde zijn. Als dat niet zo is, dan is er iets fout gegaan in de boekhouding.

Cijfermeester Marc - Paperdork ZZP Boekhouding

Volg cijferbaas Marc

Werk je met ons boekhoudprogramma? Dan heb jij geluk! Jij hoeft je namelijk geen zorgen te maken over je balans. Wij zorgen er altijd voor dat er een nette en kloppende balans van je onderneming wordt gemaakt, en dat er een jaarrekening wordt opgesteld. Jouw cijferbaas zal deze gegevens ook indienen bij de Belastingdienst!

Ben je nog geen klant en wil je meer informatie? Wij leren je graag kennen 🙂 Als je je gegevens achterlaat neemt Marc zo snel mogelijk contact met je op.

    play_circle_outline

    Plaats reactie