Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Wat is de Kleineondernemersregeling? (KOR)

Veel fiscale regelingen hebben betrekking op de inkomstenbelasting. Maar ook voor de omzetbelasting is er een hele belangrijke: de Kleineondernemersregeling (KOR). Dit betreft een regeling voor kleine ondernemingen die weinig tot geen geen omzetbelasting betalen. Maar wanneer ben je in de ogen van de Belastingdienst dan een kleine ondernemer? Daar heeft de Belastingdienst 3 voorwaarden voor opgesteld:

  1. Je bent ondernemer voor de Belastingdienst
  2. Je omzet is lager dan € 20.000 per jaar
  3. Jouw onderneming is in Nederland gevestigd

Voldoe je aan al deze voorwaarden? Mooi! Dan kun jij worden vrijgesteld van BTW (en ook de bijbehorende aangifte). Dat hoeft alleen niet in alle gevallen ook per se voordelig voor je te zijn. Overleg dit dus altijd voor de zekerheid met jouw cijferbaas.

Cijfermeester Marc - Paperdork ZZP Boekhouding

Volg cijferbaas Marc

Ben je nog geen klant van Paperdork of wil je meer informatie? Wij leren je graag kennen 🙂 Als je je gegevens achterlaat neemt Marc zo snel mogelijk contact met je op.

    play_circle_outline

    Plaats reactie