Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Inkomstenbelasting voor ondernemers

Ben jij ondernemer voor de Belastingdienst en heb jij een eenmanszaak of VOF? Dan is je inkomstenbelasting een stuk uitgebreider dan die van de gemiddelde Nederlander. Je doet namelijk niet alleen aangifte over je persoonlijke situatie, maar ook over de situatie van je onderneming. Je moet namelijk belasting betalen over de winst die je onderneming heeft gemaakt. 

 

Tijdens de inkomstenbelasting zul je als ondernemer behoorlijk wat gegevens van jouw onderneming moeten invullen. Zo is de balans een belangrijk onderdeel dat op de euro nauwkeurig moet worden ingevuld. Ook is de inkomstenbelasting het moment waarop eventuele fiscale regelingen kunnen worden toegepast. Dat kan je behoorlijk wat belasting besparen!

 

Hulp bij de inkomstenbelasting

Ben je niet helemaal thuis in de terminologie van de Belastingdienst of weet jij niet precies welke fiscale regelingen er allemaal gelden? Dan is het verstandig om de inkomstenbelasting uit te besteden, of hulp te vragen aan een boekhouder of accountant. Zo ben je er zeker van dat je niet voor verrassingen komt te staan tijdens eventuele controles en profiteer je van maximaal belastingvoordeel. 

 

Bij Paperdork vinden wij het belangrijk dat jij je niet druk hoeft te maken om de inkomstenbelasting. Het indienen van je aangifte zit standaard in onze dienstverlening! Als je hier vragen over hebt, kun je deze natuurlijk stellen aan jouw cijferbaas.

Cijfermeester Marc - Paperdork ZZP Boekhouding

Volg cijferbaas Marc

Ben je nog geen klant van Paperdork of wil je meer informatie? Wij leren je graag kennen 🙂 Als je je gegevens achterlaat neemt Marc zo snel mogelijk contact met je op.

    play_circle_outline

    Plaats reactie