fbpx

Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Inkomstenbelasting voor ondernemers (ZZP/VOF) uitbesteden

Ben jij ondernemer voor de Belastingdienst en heb jij een eenmanszaak of VOF? Dan is je inkomstenbelasting een stuk uitgebreider dan die van de gemiddelde Nederlander. Als je niet helemaal thuis bent in de financiële wereld, dan kan de aangifte behoorlijk pittig zijn. Veel ondernemers kiezen er daarom voor om de aangifte inkomstenbelasting uit te besteden.

 

Wel of niet uitbesteden?

Of je de aangifte wel of niet wilt uitbesteden is heel persoonlijk. De ene persoon wil graag kosten besparen en vindt het leuk om zich te verdiepen in de fiscale regelingen. In zo’n geval kun je met een beetje hulp van verschillende websites prima zelf je aangifte doen. Toch kiezen veel ondernemers ervoor om hulp in te schakelen van bijvoorbeeld een boekhouder of accountant. Het voordeel van uitbesteden is dat jij zeker weet dat alles goed wordt ingevuld en je zoveel mogelijk kunt profiteren van fiscale regelingen. En dat je daardoor natuurlijk niet voor eventuele verrassingen komt te staan tijdens een controle.

 

Bij Paperdork vinden wij het belangrijk dat jij je niet druk hoeft te maken om de inkomstenbelasting. Daarom zit het indienen van je aangiftes standaard in onze dienstverlening voor een vaste prijs per jaar. Heb je vragen over hoe dit precies werkt? Stel ze dan aan jouw cijferbaas.

Cijfermeester Marc - Paperdork ZZP Boekhouding

Volg cijferbaas Marc

Ben je nog geen klant van Paperdork of wil je meer informatie? Wij leren je graag kennen 🙂 Als je je gegevens achterlaat neemt Marc zo snel mogelijk contact met je op.

    play_circle_outline

    Post a Comment