Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Yvonne Doff - Meet the dork - Paperdork klanten

Meet the dork: Yvonne Doff

Wat ons werk het allerleukste maakt: al die toffe ambitieuze ondernemers die wij onze klanten mogen noemen. En daarom zetten wij in deze rubriek een aantal van onze klanten in het zonnetje. Wie zijn ze, wat doen ze, en wat vinden ze daar nu eigenlijk van: die boekhouding? Vandaag: Yvonne Doff.

Yvonne Doff - Meet the dork - Paperdork klanten

Meet Yvonne…

Hoi! Mijn naam is Yvonne Doff, ik ben 32 jaar en woon in Nijmegen samen met mijn vriend. Ik houd van heel veel dingen, waaronder salsadansen, zingen, schrijven, koken, bakken, lezen, leuke dingen ondernemen met vrienden, wijn, wandelen en reizen.

Als klein kind wist ik dat ik later iets creatiefs wilde doen: actrice, zangeres of schrijver. Ik doe het alle drie graag maar mijn passie ligt bij het schrijven, al heb ik ooit meegedaan aan Idols … (geen grap!) Na een talenstudie (Romaanse talen en culturen) bleef de drang naar schrijven bestaan, dus besloot ik eind 2017 mijn baan op te zeggen en voor het ondernemerschap te kiezen.

Wat doe je?

In januari 2018 koos ik ervoor om als freelance tekstschrijver door het leven te gaan. Ik schreef me in bij de Kamer van Koophandel onder de naam The Writing Woman. Ik ben ontzettend blij met deze keus, omdat ik nu de vrijheid ervaar die ik graag wilde. Daarnaast neem ik de opdrachten aan die bij me passen. Daarom vind ik ondernemen zo leuk: doen wat ik het liefst doe, waar en wanneer ik maar wil.

Wat is je leukste moment als ondernemer?

Nu gaat het leven van ondernemers natuurlijk niet altijd over rozen, want periodes van stress ken ik ook. Toch blijf ik het ondernemen erg leuk vinden. Het allerleukste van mijn werk vind ik de verbinding met andere mensen. Ik geniet ervan om anderen te leren kennen, ze verder te helpen en iets te kunnen betekenen.

Waarom ben je Paperdork gaan gebruiken?

Iets voor iemand betekenen, dat is ook wat Paperdork voor mij doet. Zij lossen mijn probleem op, omdat ik het niet kan en wil doen. Ik had een boekhouder, maar het contact verliep niet zo soepel. Ik kwam via Social Media in contact met Nikkie en plande een gesprek in met cijferbaas Marc. Na het gesprek wist ik genoeg: ik wil Paperdork! Door hun handige systeem krijg ik meer inzicht in mijn inkomsten en uitgaven. Daarnaast ontzorgen ze mij. Ik vind de administratie doen niet leuk, dus waarom niet uitbesteden aan Paperdork. Ze kennen de materie, ze zijn up-to-date en laten mij focussen op mijn droom. Toch houd ik altijd zicht op hoe ik ervoor sta door hun handige boekhoudsysteem.

Ik wist altijd al dat ik iets creatiefs wilde doen. Ik heb zelfs ooit meegedaan aan Idols…

Yvonne Doff - Meet the dork - Paperdork klanten

Welke tip wil je andere ondernemers meegeven?

Mijn tip naar andere ondernemers: vertrouw op jezelf en volg je droom. Doe echt wat je leuk vindt en ga daarvoor. Laat niemand je droom afpakken. En kun je het niet alleen? Vraag hulp. Toen ik freelance tekstschrijver werd, had ik niet gedacht aan alle facetten daaromheen. Vraag hulp voor je boekhouding, je marketing, je foto’s, je teksten en voor alle dingen waar je liever niet je tijd aan wilt en kunt besteden.

Plaats reactie