fbpx

Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Wat zijn investeringen?

Investeringen zijn bedrijfsmiddelen die je koopt en die je langer dan 1 jaar wilt gebruiken. Aangezien je de investeringen langer dan 1 jaar wilt gebruiken, moeten de kosten ook worden verspreid over meer dan 1 jaar. Dit wordt afschrijven genoemd. De investering staat gedurende de gebruiksduur van de investering op de balans. Voorbeelden van investeringen zijn bedrijfspanden en machines, maar ook laptops, telefoons en tablets. Twijfel je of een uitgave een investering is? Vraag het dan na, bijvoorbeeld bij je Paperdork cijferbaas!

Cijfermeester Marc - Paperdork ZZP Boekhouding

Volg cijferbaas Marc

Ben je nog geen klant van Paperdork of wil je meer informatie? Wij leren je graag kennen 🙂 Als je je gegevens achterlaat neemt Marc zo snel mogelijk contact met je op.

    play_circle_outline

    Post a Comment