Over Paperdork

Paperdork ontzorgt jou van de boekhouding! Je krijgt een vaste boekhouder die je aangiftes verzorgt, jouw advies geeft en aan wie je onbeperkt vragen kunt stellen. Én een innovatieve online boekhoudtool waarmee jij gemakkelijk je bonnetjes kunt inscannen, doelen kunt bijhouden en je resultaten kunt monitoren. Samen zijn wij een top team!

Telefoonnummer
+ 31 (0)30 237 8180

Socials

Wat is ondernemersaftrek?

Minder belasting betalen, klinkt dat aantrekkelijk? 😉 Mooi, lees dan door.

Net als wij vindt de Belastingdienst ondernemers leuk en proberen ze ondernemerschap te stimuleren. En hoe doe je dat nou beter dan met kortingen? Om de ondernemerscultuur in Nederland te stimuleren heeft de Belastingdienst een scala aan aftrekposten voor ondernemers ingevoerd. Hieronder zijn de belangrijkste ondernemersaftrekposten voor 2019 opgenomen:

Elke aftrekpost heeft verschillende voorwaarden waaraan je moet voldoen om ervan gebruik te kunnen maken. Zo slecht zijn al die regels van de Belastingdienst dus niet! In onze kennisbank kun je meer informatie vinden over de ondernemersaftrekposten. 

Cijfermeester Marc - Paperdork ZZP Boekhouding

Volg cijferbaas Marc

Ben je nog geen klant van Paperdork of wil je meer informatie? Wij leren je graag kennen 🙂 Als je je gegevens achterlaat neemt Marc zo snel mogelijk contact met je op.

    play_circle_outline

    Plaats reactie